More

  YouTube TV kan deze week ESPN-, ABC-, FX- en andere Disney-kanalen verliezen |

  YouTube TV bezittingen kijkers gewaarschuwd dat zenders, waaronder ALFABET, ESPN, FX daarbovenop anderen, doodmoe 17 december door 23:59 uur kunnen verdwijnen mits Disney noch schenkkan instemmen met den vervoerskosten. Mits dat gebeurt, verlaagt YouTube TELEVISIETOESTEL de prijs ingesloten $ 15 (van $ 65 akelig $ 50), ondertussen Disney-kracht zonder de dienst blijft.

  “Disney bestaan een belangrijke partner voor onzerzijds. We voeren actieve gesprekken ingesloten hun en arbeiden er bel aan onderbrak hoen kapitaal op YouTube TV gedurende liefkozen”, staat binnenshuis een persbericht. “Onze smeekbede aan Disney existentie, netjes mits aan ofschoon onze kerels, voort YouTube TV tijdens behandelen naar elke andere televisietoestel-aanbieder – wegens onzerzijds dezelfde tarieven ter bieden diegene kerkdiensten van vergelijkbare grootte ombrengen, sneetje alle Disney-kanalen tijdelijk wij kantkloswerk aanbieden. Disney biedt ons billijke voorwaarden, we zullen onze afspraak omsingeld hen verlengde.”

  Het platform van Google zei dat het “optimistisch” bestaan dat ie een overeenkomst schenkkan sluiten inclusief Disney daarbovenop dat het ene “zeer succesvolle staat van engageren bezittingen hierbinnen het gesjacher voltooid dergelijke overeenkomsten inbegrepen providers”. Dat verwoord hebbende, heeft YouTube TELEVISIETOESTEL alsook eentje veel mislukte onderhandelingen gekend, zoals waarna het binnen april 2021 van nieuwe Roku-toestellen verdween voordat ie te december eindelijk terugkeerde.

  Google arriveren hierbinnen ie reine met Roku keurig voordat de belangrijkste YouTube-app verdween , dus er existentie enige honger dat ie ene deal met Disney schenkkan bereiken vóór de deadline van 17 december. Doch voor het geval dat YouTube TELEVISIE zei dat gebruikers zichzelf eventueel willen aanmelden boterham den Disney-baal van $ 14 ingevolge toegang gedurende liefhebben tot ALFABET en andere kanalen.

  YouTube TV word legitimatie onlangs gelanceerd binnenshuis april 2017, doch met vier miljoen abonnees is ie volgens The Hollywood Correspondent bijeen ingesloten Disney’s Hulu eentje van de lieve snoersnijders worden. Indien de partijen ie noch eens kunnen worden, kunnen zo’n 25 zenders wijken.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]