More

  ‘Windjammers 2’ komt op 20 januari aan |

  Achtentwintig klas nadat den originele Windjammers den Neo Geo bereikten, komt het voortzetting tenslotte leeg moderne platforms. Windjammers 2 komt leeg 20 januari uit doodmoe pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Stadia. Ie zou beschikbaar bedragen op Xbox Game Pass plus den nieuw hernoemde COMPUTER Spel Pass, alsook PS5 daarbovenop Xbox Opeenvolgingen X/S erbij achterwaartse compatibiliteit.

  iDeze kracht bestaat niet beschikbaar wegens gij privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij plus laad de bladzijde weer wegens dit te observeren.

  Windjammers is ene opgevoerde versie van Pong waarin je eentje moot via jij tegenstander probeert erbij lijnen door onder scoren. Echter je kunt de diskette niet eenzaam langs een voorspelbaar dreef naar ie doel rondslingeren, nochtans gij kunt tevens gekromd schoten, lobs plus personagespecifieke krachtbewegingen bezigen – er existentie een beweegreden waarom ie origineel binnen Japan Flying Power Disc heette.

  We bezitten eentje paar klas geleden schlemiel hands-on oer gehad met Windjammers 2 plus het belooft meer van idem, kantkloswerk ie gemoderniseerd snijwond eentje hedendaags publiek. Ontwikkelaar Dotemu eigendom den graphics opgefrist daarbovenop schlemiel reserve mechanica extra, waaronder dropshots plus slapshots. Het bestaat ie soort spel dat gemakkelijk op honingbij grijpen plus moeilijk via bedaren bestaan.

  Ie existentie waarschijnlijk niettemin ja dat Elden Stadionring is uitgesteld vanaf den oorspronkelijke releasedatum van 22 januari. Ik wetenschap noch beschut hoe ie zullen kunnen concurreren inbegrepen de machtige Windjammers 2.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]