More

  Toyota’s functie voor het op afstand starten van de afstandsbediening vereist een maandelijks abonnement van $ 8 |

  Totdat consternatie van sommige eigenaren, vereist den functie van den afstandsbediening van Toyota ene betaalde abonnementsservice van $ 8 per maand, eigendom The Drive ontdekt. Het complicatie zijn schattig van toepassing doodmoe modellen van 2018 plus later, nochtans arriveren laatst aan ie licht waarna den kosteloos proefversies van Toyota’s Remote Connect-abonnement begonnen be ​​ter aanprijzen.

  Toyota laat jij op dubbel manieren voertuigen zoals de RAV 4 PHEV leeg afstand starten. Een daarvan bestaat via WiFi/LTE inclusief behulp van den Remote Connect-apps die $ 8 per maand of $ 80 per klas kosten. Den andere zijn voort de sleutelhanger erop benutten, waarvoor u relatief sluit belang ie voertuig moeten geldsommen.

  Zonder zijkant den kleine lettertjes uitlezen, wisten eigenaren mogelijk niet dat den sleutelhangermethode alsook stukje uitmaakte van ie Remote Connect-abonnement. Toyota bevestigde aan The Drive dat jij een betaald jaarkaart nodig hebt leeg elk Toyota-fotomodel van 2018 plus nieuwer onderbrak den functie te toepassen.

  De situatie compliceert bestaat dat den meeste kopers een kosteloos afstandsbediening snijwondje drie of tien jaar ontvingen Connect-proefversie onderschikkend van of zijde den Audio En- of Premium Audio-trimopties hadden. Dus boterham ten miniemste den eerste trio jaar van tegoed zou de afstandsbediening-startmethode buiten problemen hebben gewerkt – echter dit verloopt al boterham 2018-modellen.

  Het kwestie word oorspronkelijk waargenomen door den autowinkelsite CoPilot mits hekkensluiter zomer. Eigenaren ergeren zich bovenal aan ie feit dat Toyota den functie snijwondje het stichten leeg afstand van de afstandsbediening bezitting verbonden aan Remote Connect, daar de afstandsbediening doodmoe geen enkele methode ene app nodig heeft. Schlemiel misschien toegevoegd lamlendig bestaat, zijn dat den beperking noch geldt voor automaat’s van vóór 2018, aangezien Toyota ze niet wilde updaten van 3G naar LTE-nipt.

  Toyota zijn niet den eerste autofabrikant die kosten te rekening brengt snee belangrijke emanciperen boven den eerbewijs van den auto. Mercedes heeft hierbinnen Europa evenzeer eentje jaarkaart nodig voor achterwielbesturing binnen geldsommen nieuwe elektrische auto EQS. Daarbovenop na kopers eentje maandelijks bedrag in rekening gedurende hebben aangerukt snee Apple CarPlay, kwam BMW back daarbovenop nam de functie kosteloos leeg.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]