More

  LastPass zal nieuwe functies sneller lanceren nadat ze onafhankelijk zijn geworden |

  LastPass zit hoewel zes schooljaar honingbij de vleugels van LogMeIn, maar dat zullen noch lang meer duren. LogMeIn tegoed plannen onthuld wegens van LastPass weersomstandigheden een onafhankelijk nering via vervaardigen. Den verplaatsing bestaat bedoeld doorheen de groei binnen wachtwoordbeheer gedurende “versnellen” plus aanmeldingen onder beveiligen om meer toegewijde bronnen aan LastPass via bieden. Dat omvatten ene snellere uitrol van 2022-bevrijden, vertellen LogMeIn.

  De volledige formaat van die functies terdege noch manifest, echter LastPass hintte op “snellere, naadloze” wachtwoordvulling, eentje verbeterde mobiele app en meer derde- party tie-ins snee zakelijke klanten. Gij zal ook meer ondersteuningskanalen en ene herontwerp van de website moeten aanstaren.

  LogMeIn observeren zichzelf profiteren van een goede timing. Ie hele sticker eigendom het juist gedaan te de pandemie, daarbovenop omsingeld name LastPass aanschouwen ene “enorme” groei van bedragen vooral leeg het zakenleven gerichte gehoor. Idealiter helpt dit LastPass doorheen dat puf erop reserveren daarbovenop via wedijveren ingesloten rivalen zoals Dashlane, AgileBits’ 1Password plus Zoho. Watje er tevens gebeurt, het zijn veilig om honingbij zeggen dat LastPass eentje nieuwe richting inslaat die van stemkracht schenkkan geldsommen op hoe u het tweedehands.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]