More

  Honda test een wegcontrolesysteem om vervaagde rijstrookmarkeringen te herkennen |

  Binnen uw rijstrook blijven is eentje toneelstuk gemakkelijker als u wetenschap hoeveel van den weg u kunt toepassen. Helaas have Amerika’s decennialange liefdesaffaire met ie verrichten van het absolute minimum aan basisonderhoud van den infrastructuur ervoor gezorgd dat tal porties van de snelwegmarkeringen van het land vervaagd, beschadigd daarbovenop verduisterd geldsommen. Eentje opzienbarend proefprogramma van Honda Onderzoek Institute USA zullen leeg een dag kunnen assisteren de lokale autoweg- plus verkeersafdelingen om de staat van de manieren die aan hoen zorg geldsommen toevertrouwd, huis hierbinnen de gaten onder vrijen, ingesloten behulp van de auto’s diegene via karren.

  De Honda Road Condition Monitoring System vormen gebruik van de camera’s en GPS-navigatiesystemen die alreeds binnenshuis veel van den huidige auto’s word aangetroffen voort den realtime toestand van omgangsvormen gedurende bewaken daarbovenop potentiële gevaren bij detecteren. Het boordsysteem beoordeelt elk stuk rijstrookmarkering als groen, geel, grijsharig daarbovenop rood. Groenkleurig daarbovenop geel schenken rijstrookmarkeringen van ideale of goede kwaliteit aan, ondertussen stopteken aangeeft dat markeringen moet werd gerepareerd plus grijsharig bezegelen dat er helemaal geen markeringen afwezig zijn (naar leeg stadsstraten of landelijke wegen).

  iDeze kracht existentie noch beschikbaar om aan uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen belang daarbovenop laad de bladzijde weer ingevolge deze ter zag.

  Het ordening legt de wegomstandigheden vast ingesloten behulp van den camera’s en andere sensoren van het voertuig, daarbovenop coördineert diegene feed ingesloten den ingebouwd GPS door exacte locaties van eventuele gevaren of overwonnen-worden ter schenken en uploadt diegene gegevens vervolgens naar een beveiligde server. Zodra den data binnen de cloud staan, kunnen lokale autoweg- en transportafdelingen er toegang toe krijgen ter ene webportaal vanwege onder bespeuren welke bescheiden weg ie meest urgent moet worden gerepareerd of weer geverfd.

  “Wij inspecteren regelmatig onze wegen hierbinnen intact Ohio daarbovenop snel handelen om eventuele problemen, zoals vervaagde of beschadigde wegmarkeringen, aan honingbij pakken. Het is een arbeidsintensief procedure. Goede wegmarkeringen bedragen belangrijk snee den politici van heden en de voertuigen van morgen’, vertellen Jack Marchbanks, directeur van het Ohio Department of Transportation te een getuigenis. “Wij zijn verheugd vanwege inbegrepen Honda gemeenschappelijk erbij werken door het procedure via overtreffen.”

  Honda werkt bijeen inclusief ie Ohio Department of Transportation boterham bedragen aanstaande proefprogramma, dat sart volgend schooljaar van begin gaat. Erop die studie zou logisch enig geselecteerde Honda-voertuigen gegevens registreren, “wegens de efficiëntie van ie wegenonderhoud in Ohio erop helpen overtreffen”, aldus ene persbericht van maandag. Het onderzoeksinstituut existentie van grondplan ingevolge uiteindelijk volledige wagenparken van Honda- plus Acura-voertuigen inclusief elkaar erbij aaneenschakelen, zodat kantkloswerk gegevens kunnen porties tijdens V2V-netwerken (voertuig-to-vehicle) plus realtime updates inkeping kip ADA-systemen kunnen leveren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]