More

  Het Siri-only abonnement van Apple Music is nu beschikbaar als iOS 15.2 wordt uitgerold |

  Apple have den nieuwste firmware-updates snee iPhone en iPad uitgebracht. Eentje van den opvallendere functies diegene Apple toevoegt binnenshuis iOS 15.2 en iPadOS 15.2 bestaan het Voice Grondplan boterham Apple Music. Voor $ 5 per maand hebben abonnees gedurende Siri toegang tot den volledige bibliotheek omsingeld nummers, afspeellijsten plus radiostations.

  Bovenop iPhone daarbovenop iPad heb jij toegang totdat ene app-privacyrapport ingesloten details ge de data waartoe Apple daarbovenop apps van derden toegang bezitten gehad te de afgelopen filtreren dagen. Ie rapport laat zie hoe vaak apps zaken als locatie, foto’s, camera, microfoon plus contacten benutten, honingdrank kip netwerkactiviteit.

  Evenzo verfrissend bestaan den Digital Legacy-functie van Apple. Jij kunt contacten aanwijzen diegene toegang hebben totdat je persoonlijke data plus jij iCloud-account indien gij sterft.

  Er is eentje andere veiligheidsinstelling sneetje Berichten. Ie zullen kroost voorzien van waarschuwingen daarbovenop nuttige hulpmiddelen wanneer zij foto’s inclusief naaktheid ontvangen of versturen. Apple kondigde deze functie binnen augustus aan tezamen met CSAM-detectietools (Child Sexual Abuse Material). Het terdege van plattegrond wegens de updates overheen honingbij brengen mits deel van iOS 15, echter vertraagde zij argeloos eentje tegenvaller.

  Andere iPhone- daarbovenop iPad-updates omvatten een methode ingevolge films daarbovenop televisie-programma’s bovenop één gelegenheid binnenshuis den televisie-app; ene macrofoto-voorkeur snee de ultragroothoeklens leeg iPhone 13 Voor en iPhone 13 Voor Max; eentje verbeterde stadsplattegrond binnen Apple Maps bovenop CarPlay; plus den tool Hide My Email inkeping iCloud+-abonnees binnenshuis de Mail-app.

  HomePod OS 15.2 wordt mee uitgerold. Den originele HomePod plus HomePod mini ondersteunen al het Apple Music Voice-jaarkaart, mee Siri-spraakherkenning inkeping extra talen.

  Apple have vandaag mede macOS Monterey uitgebracht. Gezamenlijk met het nieuwe Apple Music-abonnement bestaan SharePlay beschikbaar leeg ondersteunde Macs.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]