More

  Ford-piloot gebruikt zelfrijdende shuttles om eten te bezorgen aan Detroit senioren |

  De experimenten met autonome bezorging van Ford omvat nu denkbaar vitale diensten. De automaker lanceert eentje proefproject van zes maanden waarbij zelfrijdende shuttles gedicht voedsel zou brengen aan bewoners van een wooncentrum snijwondje senioren te Detroit, den Rio Vista Detroit Afstemming-Leeg Apartments, diegene verschillend problemen zouden bezitten omsingeld ie halen van inkopen. Ie kosteloos aanbod zorgt ervoor dat ie “lage snelheids”-voertuig eentje vaste route rijdt tussen een Ford-faciliteit en Rio Vista, ingesloten een veiligheidschauffeur en ene team op afstand dat klaar staat vanwege het overheen onder verbruiken indien nodig.

  Opmerkelijk is dat Ford’s bestand Argo noch bij den shuttle betrokken zijn – deze bestaan een duidelijke inspanning tussen het interne autonomieteam van Ford plus den Quantum Signal AI-dochteronderneming van het winkelbedrijf. De dubbel bezitten de shuttle gewendraken doorheen te helpen gewichtigheid het inpalmen daarbovenop uitladen van voedsel, niettemin verder bestaan ie eentje voorraadmachine (minimaal watje autonome shuttles betreffen).

  Er komt risicoloos ene zekere mate van publiciteit belang kijken — Ford existentie het doet van ene pilot die honingdrank engageren doet indien goodwill-campagne. Deze zou Ford echter helpen onderbrak langzamere zelfrijdende technologie en afstandsbediening ter bestuderen. Ie duidt voorts bovenop een toekomst waarin voertuigen naast bestuurder senioren assisteren hen kwaliteit van leven honingbij behouden wanneer trekken onhaalbaar bestaan.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]