More

  FCC wil noodmeldingen toegankelijker maken voor slechthorenden |

  Het Amerikaanse Emergency Alert System vertrouwt vaak doodmoe audio voort uw aandacht erbij rondreizen, nochtans wat indien u gehoorproblemen have? Den FCC hoopt dat leeg ter leegmaken. De Provisie bezittingen regels beoogd die de waarschuwingen toegankelijker maken snee doven daarbovenop slechthorenden. Het uiterst opvallende bestaat dat vrouwen om deze schrede artikelen bestaanbaar bovenop internet gebaseerde waarschuwingen moeten benutten – dit zal “onovertroffen” plaatjes bieden ten opzichte van de oude versie diegene bedoeld juist snee uit-the-air televisie.

  Ene andere mogelijke regel zullen vanwege meer lichtsterkte vragen. , meer beschrijvende televisie-waarschuwingen. Den FCC onderzoekt eveneens fatsoenlijkheid om het verouderde alarmsysteem sneetje noodgevallen te upgraden doorheen exclusief het waarschuwingsbericht “meer visuele info” weer honingbij geven.

  President Rosenworcel daarbovenop alle FCC-commissarissen steunen de drie voorslaan. Hierbinnen dat licht bestaan ie minder den interpellatie of kant vooruit zou komen, maar hoe goed kant zou arbeiden. In het ideale geval hoef gij je geen zorgen te maken dat jij nuttige info in ene waarschuwing zweem als je noch kunt meeluisteren. Het existentie schattig niet risicoloos hoe ie opbouw zou beschaven, of hoe was online berichten ie zou beminnen hierbinnen het geval van crises diegene internet verstoren toegang.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]