More

  De volgende update van GTA Online voegt een muziekstation toe dat wordt gehost door Latin Grammy-winnaar Rosalía |

  Indien de uitvergroting “The Contract” van Grand Theft Automaat Online straks dit slap uitkomt, zullen Dr. Dre niet den enige muzikant geldsommen diegene meedoet aan den spel. De DLC voegt evenzo eentje nieuw stopplaats toe, gehost ingevolge Rosalía daarbovenop Arca, zo maakte Rockstar Games maandag vertrouwd. Motomami Los Santos zal de frequente medewerkers muziek observeren optreden van gedurende meer Popcaan, Daddy Yankee en Caroline Polachek, vertrouwd van de stoeltjeslift.

  Het stopplaats zou mee “Lade Fama” optreden, de eerste alleenstaand van ie volgende derde album van Rosalía, Motomami. Reeds zij geen kennis namen zijn, bezitten zowel Rosalía indien Arca aantal welslagen geboekt binnen hun respectievelijke genres. Rosalía, te ie exclusief, have acht Latin Grammy Awards geoogst, waaronder eentje album van ie jaar award inkeping haar tweede release, El Matrijs Querer.

  Buitenshuis Motomami Los Santos zullen The Akkoord updates bevat snee stuntman bestaande in-game zender. Radio Los Santos zullen nieuwe nummers bijdoen van Welslagen-Boy, Freddie Gibbs, Future plus Tyler, The Creator, terwijl Westelijk Coast Classics een verfrissend segment zou hosten gewijd aan Dr. Dre. Ie zal carrièrebepalende samenwerkingen inhouden diegene den rapper opnam ingesloten 2Pac, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Nas daarbovenop anderen.

  Rockstar Games zullen The Contract doodmoe 15 december verklappen. Na de 16e existentie GTA Online alleen beschikbaar leeg PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Reeksen X/S en rekentuig.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]