More

  De US Postal Service heeft in het geheim een ​​blockchain mobiel stemsysteem getest |

  Mobiel stemmen bezitting binnenshuis den VS niet veel tractie gehad, doch dat bestaat blijkbaar niet wegens ene gebrek aan proberen. Den US Postal Service bezitting aan The Washington Post bevestigd dat het binnen het geheim eentje ​​op blockchain gebaseerd mobiel stemsysteem heeft ontwikkeld plus getest vooraf aan de verkiezingen van 2020. Ie ongelijkheid wasgoed puur “verkennend” daarbovenop werd binnen 2019 stopgezet nadat onderzoekers van de Universiteit van Colorado beveiligingsfouten ontdekten, waaronder den risico’s van imitatie, denial-of-service-aanvallen plus “technieken” diegene de privacy hierbinnen onheil brachten.

  Het zou maar bestaanbaar kunnen bedragen. het afwijking aan doorzichtigheid dat den meeste zorgen baart. De USPS coördineerde niet omsingeld andere federale agentschappen en vroeg de universiteit voort ene ​​geheimhoudingsovereenkomst bij ondertekenen diegene kip verhinderde de betrokken scherpstelling gedurende noemen. Verkiezingsveiligheidsfunctionarissen diegene keurig hoorden van ie blockchain-stemproject, ronddwalen vreesachtig dat ie het vertrouwen in het democratische rangschikking zullen aantasten dat al juist geschaad om niet-ondersteunde beweringen van aanzienlijke fraude onder den bui binnenshuis 2020.

  Den postdienst bezitting nu vroeger elektronisch stemmen overwogen, doch richtte zijn voetlicht leeg degenen diegene noch gemakkelijk kunnen stemmen, naar soldaten en mensen inbegrepen ene afwijking. Deze ja ene praktische oefening diegene had kunnen worden toegepast leeg ene groot aantal kiezers, niet uitsluitend doodmoe een geringe menigte diegene realistisch waargenomen geen postbode of persoonlijke regenbui vermag benutten.

  Het eindopbrengst juist idem, inbegrepen of ongeacht den auditie: de verkiezingen van 2020 bleven steunen bovenop documenten stembiljetten, plus federale agentschappen concentreerden zich meer op het oprichten van een onbetekenend spoor onderbrak den kans ter verminderen dat Rusland daarbovenop andere actoren omsingeld de regenbui zullen scharrelen. Den onthulling laat maar zien dat er geen volledig verenigd voorzijde ja plus suggereert dat stemmen vanaf smartphone niet snel van den bodem zullen komen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]