More

  De slachtoffers van Amazon in Illinois zijn geen geïsoleerd incident |

  Tornado’s scheurden vrijdag wegens zes staten, waarbij tientallen vermoorden vielen. Via de vermoorden dolen zes arbeiders binnenshuis een Amazon-geweermagazijn te Edwardsville, IL, dat instortte ondertussen ze binnen schuilden. Het incident bestaat al het subject van een OSHA-onderzoek.

  Ie massale offerdier zijn waarschijnlijk Kentucky’s “dodelijkste cycloon-rangschikking binnenshuis de staatsgeschiedenis”, aldus ALFABET. Den twisters kwamen mee hierbinnen december aan, groots tenzij ie normale wervelwind-seizoen. Hoewel deze wegens vele oorzaken eventueel een ongewoon extreme weersgebeurtenis was, zijn ie vergunning van Amazon door geldsommen werklieden in gedurende plannen gedurende kracht dodelijke omstandigheden dat noch. Akelig verluidt terdege den faciliteit leeg ie seconde dat de cycloon landde bovenop den parkeerplaats van ie voorraadkamer – winden producerend die geschat worden leeg 255 mijl per moment – noch dolletjes in handelsbedrijf, echter onderging ie ene ploegenwissel.

  Amazon bezittingen ene duizelingwekkend tal fulfilment-, sorteer- daarbovenop bezorgcentra binnenshuis het hele land, daarbovenop mits consequentie daarover zal sommige ervan zeker verrast word ingevolge de natuurkrachten. Overmatige sneeuw op het overkapping van een geweermagazijn te Pennsylvania resulteerde in een evacuatie toen werklui ronken dat het knikte. Duo aannemers werden gedood onderbrak eentje instortende heining toen ene wervelwind uitgezonderd vermaning landde in Baltimore.

  Niettemin de National Weather Service had 36 uur sneetje den mollen hierbinnen Edwardsville gewaarschuwd sneetje mogelijke tornado’s; den morgen voor den stormen waarschuwde ie sneetje de “waarschijnlijke dreiging” van “schadelijke winden van meer dan 60 mph.” Edwardsville bevindt zichzelf binnenshuis sukkel FEMA categoriseert als Wind Zone IV, het eindje van het land inclusief het grootste risico leeg wervelstorm’s.

  Amazon zijn wellicht beter beroemd hierbinnen de communicatiemiddelen doorheen bedragen straffende productiviteitsdoelen.

  Magazijnen bleven klinkklaar erbij de tropische malaise Ida te herfstmaand, waarvan den stortregens wijdverbreide overstromingen veroorzaakten plus tot 14 mollen leidden binnenshuis New York. Sommige bestuurders van Amazon vertelden mij dat kantkloswerk binnenshuis 2017 pakketten afleverden om den overstromingen van orkaan Irma.

  De kampvuur van 2018 ja de dodelijkste plus duurste bosbrand in de geschiedenis van Californië. Rook van de verwoesting maakte Sacramento alsmede even den meest vervuilde stad op grond. Ondanks dat er op 8 november luchtkwaliteitswaarschuwingen werden afgegeven sneetje de stad, stuurde eentje Amazon-voorraadmagazijn aldaar geldsommen werklieden identiteitsbewijs in de namiddag van de 10e naar huis.

  Niettemin verreweg ie uiterst doordringende hersenbreker binnenshuis den magazijnen van Amazon inderdaad extreme hitte. Van werknemers binnen den Pacific Northwest werd verwachten dat ze zich afgelopen zomer moesten melden te een historische hittegolf, die ooit werd beschouwd indien eentje massaslachtoffer. Te het apart klaagde een werknemer dat sommige porties van ene magazijn in Weten geen ventilatoren hadden daarbovenop dat den geschatte temperatuur binnenshuis 90 graden wasgoed. New Yorkse magazijnmedewerkers meldden bol dezelfde oer voorts flauwvallen daarbovenop extreme hitte. Hierbinnen mei van deze schooljaar leidde overmatige gloed tot de dood binnenshuis ie voorraadmagazijn van het nering hierbinnen Bessemer, Alabama.

  Deze bedragen slechts enkele van den uiterst recente voorbeelden.

  Zelfs wanneer directe symptomen zoals flauwvallen, kotsen of eentje zonnesteek niet afwezig geldsommen, kan langdurige blootstelling aan gloed bestaande gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen daarbovenop astma verergeren.

  Niets van deze alles spreekt van recensie op Amazon’s veiligheidsmaatregelen met plakband totdat COVID-19, of ie objectief torenhoge letselpercentage in metafoor met andere magazijnactiviteiten.

  Wat zorgwekkend bestaat, bestaan dat, volgens sneetje den overgrote meerderheid van den wetenschappelijke commune zal hevige stormwind, regen plus warmte waarschijnlijk kwalijker werd als gevolg van doorheen de wezen veroorzaakte klimaatverandering. Amazon eigendom maar geen bevredigende getuigenis gegeven waarom ie doorgaat met het plannen van kerkdiensten honingbij kracht dodelijk weer, plus evenmin zal het kleinigheden geven overheen het extreme weerplan dat van inhoud bestaan te de Edwardsville-faciliteit.

  “Wij geldsommen diepgevoeld verdrietig voort ie nieuws dat leden van onze Amazon-geslacht bedragen gestorven als consequentie van de storm binnen Edwardsville, IL”, vertelde een voorlichter van Amazon aan . “Onze gedachten daarbovenop gebeden zijn bij de slachtoffers, kip dierbaren daarbovenop allen die wegens de wervelwind is getroffen. We willen eveneens alle eerstehulpverleners onthouden sneetje hoen voortdurende inspanningen tijdens plaatse. Wij blijven bijstandsuitkering bieden aan onze medewerkers daarbovenop eega’s binnenshuis ie streek.”

  Indien jij eentje werknemer of contractant boterham Amazon bent plus gij werkplekkwesties confidentieel wilt doorspreken, kun jij mij doordringen bovenop Signal leeg 646.983.9846

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]