More

  De AirPods van de tweede generatie van Apple dalen tot $ 90 bij Amazon |

  Al zijkant akelig verwachting na Kerstmis zal doordringen, zijn den AirPods van de helft generatie van Apple teruggekeerd akelig eentje recordprijs. Amazon eigendom de oordopjes voor $ 90, sukkel enkel één dollar meer is dan op Black Friday. Als je kunt wachten tot na 25 december om kant ter krijgen, ontvang je eentje van de beste deals snijwondje dit oordopjes die we het hele jaar bezitten waargenomen.

  Kopen AirPods (2e mensenleven) belang Amazon – $ 90

  Deze zijn de klassieke AirPods die de meeste mensen ondertussen ken. Zij hebben ene soortgelijk ontwerp mits den oude EarPods van Apple en zijde hebben de H1-chip aan de binnenzijde waarmee zijkant snel kunnen geworden gekoppeld aan iOS-toestellen daarbovenop kunnen schakelen tussen toestellen zoals iPhones, iPads plus Macs. Nu gij snijwond eentje vergelijkbare eerbewijs huis klinkende oordopjes kunt krijgen, blijven AirPods ene van den liefste opties snijwondje degenen diegene bovenal Apple-apparaten bezigen, overmits kantkloswerk gemakkelijk kunnen worden gekoppeld en ertussen vermag werd geschakeld. Gij kunt evenzo de levensduur van de accu van elke oordopjes plus de lading van de case vanaf gij iPhone volgen. Gij krijgt ongeveer vijf moment gebruik voordat jij hem weer moet beginnen, en den case biedt meer dan 24 ogenblik totale luistertijd.

  Reeds kantkloswerk niet veel van de nieuwe emanciperen hebben diegene den nieuwste , AirPods van den 3e mensenleven bezitten, blijven de modellen van de helft generatie ene goede rechtsvordering indien je een compact budget hebt plus diegene kenmerkende Apple-tegoed wilt. Den nieuwste AirPods bedragen al gedurende mededeling inkeping $ 150, of pakweg $ 30 korting bovenop hun normale prijs, plus we raden aan ingevolge aangezien inkeping tijdens springen mits jij ie reserve poen hebt. We gaven kantkloswerk een score van 88 snijwond hen comfortabelere ontwerp, verbeterde geluidskwaliteit daarbovenop langduriger batterijduur.

  Volg @Deals leeg Twitter sneetje den hekkensluiter technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]