More

  Californië schorst door Toyota gesteunde Pony.ai’s testvergunning zonder bestuurder |

  Pony.ai, eentje Chinees concern inkeping autonoom rijden dat worden ondersteund vanwege Toyota, schenkkan voorlopig geen fulltime zelfrijdende voertuigen meer uitproberen binnen Californië. Volgens Reuters tegoed de DMV geldsommen testvergunning behalve snelheidsduivel op 19 november opgeschort, eentje twee inweken argeloos ene gemelde aanrijding binnen Fremont. Doodmoe fundament van het rapport dat is ingediend gewichtigheid den DMV van de staat, raakte een onafhankelijk rijdend Pony.ai-voertuig bovenop 28 oktober een scheidingswand binnen ie midden van den weg plus ene verkeersbord.

  Ie inderdaad ene incident inbegrepen één vehicle en er ronddwalen geen gewonden plus andere voertuigen gewichtigheid betrokken. Zoals Reuters zei, existentie het mistig welk aspect van ie ongeval den DMV ertoe bracht den besluit van Pony.ai bovenop ter schorten, niettemin het winkelbedrijf vertellen dat ie meteen een onderzoek startte en samen ingesloten ie bureau werkt vanwege erachter via komen sukkel den beweegreden van de botsing goed.

  Hoewel Pony.ai geen fulltime autonome voertuigen meer kan toetsen te Californië, kan ie zijn proeven voortzetten inclusief veiligheidschauffeurs achter ie stuurwiel. Het onderneming eigendom 10 elektrische voertuigen van Hyundai Motor Kona geregistreerd snijwond uitproberen plus bezittingen bedragen testvergunning naast coureur identiteitsbewijs zes maanden geleden snijwond drie steden hierbinnen den staat aankopen. Ie bestaat ie achtste bedrijf dat eentje zulk dwangsom krijgt binnen Californië, argeloos erbij meer Waymo, Cruise en Baidu. Volgens den condities van den beschikking kreeg Pony.ai autorisatie door tests buitenshuis snelheidsduivel af erop voeren binnen Fremont, Milpitas daarbovenop Irvine leeg klinkklaar omgangsvormen en met een snelheidslimiet van 45 mijl vanaf uur. Trouwens konden de voertuigen uitsluitend rijden bij helder weersgesteldheid daarbovenop bij lichte neerslag.

  Pony.ai bezit onlangs toestemming gekregen doorheen betaalde autonome taxidiensten hierbinnen Peking tijdens exploitatie, sukkel het alsook hoopte ter aankomen in Californië anti 2022. Het blijft tijdens bezien of dit opschorting diegene plannen vorstelijk zullen ophouden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]