More

  Assassin’s Creed-crossover brengt twee personages samen, gescheiden door 1.300 jaar |

  Inbegrepen eentje verhaal dat den vlucht van den geschiedenis overspant, have den Assassin’s Creed-franchise van Ubisoft vaak waargenomen dat sommige personages mekaar overlappen. In Assassin’s Creed Rogue zagen wij bijvoorbeeld hoofdpersonage Shay Cormac Adéwalé van Assassin’s Creed IV: Black Flag plus Haytham Kenway van Assassin’s Creed III tegenkomen. Echter die personages ronddwalen iedereen tijdgenoten van elkander daarbovenop Ubisoft doet al iets verschillend.

  iDeze kapitaal existentie niet vacant vanwege jij privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen gewichtigheid en laad de bladzijde weer door dit gedurende observeren.

  Als onderdeel van het eerste crossover-evenement van de franchise, voegt den uitgever nieuwe verhaalmissies toe aan Odyssey en Valhalla, waarbij protagonisten Kassandra plus Eivor televisiekijker te kijker zou komen ter staan. Schlemiel doen een oude Griek binnen ie Engeland van den 9e eeuw? Wij kennis het noch, nochtans plausibel have den Animus er iets alsook tijdens maakt, daarbovenop het evenement vermag zelfs ene hint bedragen van sukkel we kunnen verwachten van de geruchten online inzending van de franchise. Ie eerste novelle, ‘Those Who Are Treasured’, speelt zichzelf overheen binnen Odyssey, terwijl ie tweede, ‘A Fated Encounter’, debuteert binnenshuis Valhalla. Beide zou vacant zijn zodra de 1.4.1 plus 1.5.6 titelupdates boterham hun respectievelijke games leeg 14 december word gelanceerd. Doorheen den vertellen tijdens voltooien, verdien gij nieuwe toerusting snijwond je personage.

  iDeze kracht existentie niet beschikbaar wegens gij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij plus laad de bladzijde weer voort deze ter observeren.

  Bovenop maandag kondigde Ubisoft voorts Dawn of Ragnarök aan, de nieuwste DLC snee Valhalla. Den uitgeverij factureert den release mits de meest ambitieuze Assassin’s Creed-vergroting totdat alhoewel toe. Ie voegt ongeveer 35 moment reserve gameplay toe die meer van Eivors connectie met Odin zullen verkennen. Ubisoft zijn van plattegrond de DLC leeg 10 lentemaand 2022 voltooid tijdens brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]