More

  Arturia’s gratis Pigments 3.5-upgrade voegt M1-ondersteuning en een vervormingsmodule toe |

  Arturia bestaat de afgelopen jaren hardvochtig geweest inbegrepen het updaten en verbeteren van geldsommen instrumenten. Of dat ofschoon firmware-upgrades geldsommen inkeping de hardware of functiedumps sneetje den plug-ins. Pigments, de geheel originele virtuele synth van het handelsbedrijf (hierbinnen tegenstelling totdat de nauwgezette emulaties van klassieke hardware), zijn eentje van den grootste weldoeners van dit kosteloos updates. Vandaag lanceert het bedrijf Pigments 3.5 nog eentje belangrijke upgrade naar wat ik herhaaldelijk heb verwoord, mijn favoriete soft synth leeg deze minuut bestaan.

  Alhoewel dit niet zo’n figuurlijk update zijn indien 3.0, brengt het toch veel nieuwe banen omsingeld zich tevens. Ene van de belangrijkste zijn dat Pigments 3.5 compatibiliteit toevoegt omsingeld de M1-chips van Apple. Deze bestaat niet metterdaad ene flitsende nieuwe functie, niettemin ie zal tal producenten hevig blijmoedig fabriceren die hoewel op den hype-spoortrein zijn gesprongen boterham de nieuwste MacBooks.

  De grootste verandering aan den synth-engine identiteit bestaat plausibel de bijvoeging van ene cross-modulatiefunctie. Jij kunt engine één of twee indien mod-put bezigen plus resultaten inbellen diegene variëren van subtiele gekheid tot volledige sonische freak-outs. Arturia heeft tevens zijn kamfilter uitgewerkt omsingeld drietal nieuwe modi (LP6, BP6 plus HP6) die overwegen frequenties opruimt die uitmunten hierbinnen tokkelen plus voorovergebogen geluiden.

  Arturia bezit mede een nieuwe vervormingsmodule extra aan den effectensectie. Ofschoon er voordien opties dolen inkeping het bijdoen van vuil binnenshuis pigmenten, bestaat deze eentje veel veelzijdigere keuze. Het heeft 16 verschillende modi inclusief ingebouwd filtering onderbrak alles onder creëren, van de germanium-fuzz van klassieke gitaarpedalen totdat extreme digitale wavefolding of zelfs den zachte verzadiging diegene je zullen krijgen van ene vintage voorversterker.

  Daarbovenop nep dat noch toereikend nieuwe geluidsontwerpopties sneetje je bestaat, geldsommen er evenzo tientallen nieuwe wavetables extra, daarbovenop meer dan 150 nieuwe presets diegene den kapitaal van den nieuwe banen toekennen staren.

  Ten slotte have Arturia enkele aanpassingen aan den gebruikersinterface ge diegene den workflow moet stroomlijnen, schattig voorbeeldvoorbeeld inbegrepen één klik.

  Pigments 3.5 zijn ofschoon beschikbaar indien kosteloos upgrade snijwondje huidige eigenaren. Indien gij Pigments nog niet hebt gekocht, is dit ene inderdaad ogenblik ingevolge ie tijdens ageren, daar ie totdat 6 januari gedurende verwerving zijn snijwond $ 99. Daarbovenop Arturia voegt zelfs drie gratis nieuwe geluidsbanken toe: Bass Thermal, Schop Chemical plus EDM Kinetic.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]