More

  Apple stelt macOS Universal Control uit tot voorjaar 2022 |

  De hele tijd terug doodmoe WWDC toonde Apple ene functie genaamd Universal Control, waarmee gebruikers meerdere Macs daarbovenop iPads kunnen serveren met één muis en toetsenbord of trackpad. Toen het binnen oktober macOS Monterey uitbracht, vertellen Apple dat diegene functie daarbovenop SharePlay zometeen binnen de herfst bovenop Macs zullen verschijnen. Al SharePlay al beschikbaar zijn op Mac, moet je schlemiel langer afwachten op Universal Control.

  Apple eigendom bedragen website heimelijk bijgewerkt met de aangifte dat Universal Control legitimatiebewijs hierbinnen het lente van 2022 vacant zullen geldsommen. Den stremming, die geworden waargenomen vanwege 9to5 Mac, zou eentje teleurstelling kunnen geldsommen snee degenen diegene binnen de nabije toekomst hoopten op meer naadloze connectiviteit tussen hen apparaten. Evenwel existentie ie beter om ervoor via zorgen dat den functie correct werkt in ruimte van ene versie inbegrepen bestaanbaar ongemakken be tijdens brengen.

  Indien diegene er bestaat, zal den functie beschikbaar geldsommen op MacBook plus Macbook Professional (2016 daarbovenop straks), de 2019 Mac Professional, MacBook Air (2018 daarbovenop zometeen), iMac (2017 plus straks) en de 5K Retina 27-inch iMac per eind 2015. Watje ondersteunde tablets betreft, kunt u iPad Pro, iPad Air (3e mensenleven daarbovenop straks), iPad (6e mensenleven en straks) plus iPad mini (5e generatie plus zometeen) ingesloten Universal Control.

  Je moet bovenop alle toestellen inclusief dezelfde Apple ID belang iCloud bedragen aangemeld. Je kunt zij bijsluiten bij USB, of gij kunt Universal Control draadloos benutten vergankelijk de apparaten zichzelf te 10 peettante van elkander bevinden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]