More

  Apple brengt Tracker Detect uit om Android-gebruikers te beschermen tegen AirTags-stalkers |

  Apple heeft Tracker Detect uitgebracht, ene nieuwe Android-app diegene is ontworpen onderbrak mensen behalve iOS-toestel onder helpen erachter gedurende komen of iemand ene AirTag of eentje ander Find My-compatibel toestel gebruikt ingevolge hen locatie honingbij rondwroeten. Wanneer de programmatuur eentje AirTag binnen den buurt vindt die bestaat gescheiden van de houder, worden dit gemarkeerd mits ene “Onbekende AirTag”. Als hij gij vervolgens 10 minuten volgt, kun jij de app bezigen onderbrak de tracker honingbij vertellen een tumult over erop spelen, waardoor hij gemakkelijker ter vinden existentie. Doodmoe dat seconde kun jij omsingeld je NFC-compatibele adviseren bovenop het toestel tikken en krijg gij instructies ingevolge den batterij ter lichten of bovenop een andere wijze be onder schakelen.

  Jij hebt geen Apple-account nodig wegens de app. Zoals hierboven vermeld, vermag ie alsmede Find My-compatibele trackers detecteren, zoals de Chipolo One Spot. “AirTag biedt toonaangevende privacy- daarbovenop beveiligingsfuncties daarbovenop vandaag breiden wij nieuwe mogelijkheden overheen naar Android-toestellen. Tracker Detect levert Android-gebruikers de ruimte voort gedurende scannen akelig een AirTag of ondersteunde Find My-geactiveerde itemtrackers diegene voorstelbaar omsingeld kip trekken uitgezonderd hun medeweten”, vertelde een Apple-woordvoerder aan . “We zetten den lat bovenop ie gebied van privacy sneetje onze gebruikers en den industrie hoger, daarbovenop hopen dat anderen zullen monitoren.”

  Den release van Tracker Detect komt na meerdere incidenten van slechte acteurs die AirTags misbruiken voort mensen honingbij stalken. Te Canada bijvoorbeeld waarschuwde de politie laatst snee dieven die ie toestel van $ 29 gebruiken om dure auto’s bij inpikken. In juni heeft Apple, te een aparte poging om misbruik erbij beperken, zijn trackers geüpdatet wegens eentje ​​gedruis be gedurende spelen tussen acht en 24 uur nadat zij bedragen gescheiden van hen pennenhouder, binnen plaats van na drie dagen zoals ie geval terdege bij den wegschieten.

  Hoeveel goed Tracker Detect doen om mensen tijdens afdekken, hangt uit van hoeveel mensen het downloaden. Binnenshuis contrast totdat iOS, dat proactieve waarschuwingen verzendt wanneer ie foutieve AirTags detecteert, zijn deze een app diegene u leeg uw Android-toestel moet installeren. Den beveiligingen geldsommen noch ingebouwde binnen Android, althans nog niet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]