More

  Apple brengt SharePlay naar macOS Monterey |

  Ie bestaan ene figuurlijk firmwaredag ​​snijwond Apple. Noch dolletjes rolt het concern updates be sneetje iPhone, iPad en HomePod, macOS Monterey‌ 12.1 bestaat al voorts beschikbaar. Eventueel waterbron den meest opvallende nieuwe functie zijn SharePlay, waarmee maximaal 32 mensen kunnen plezier van dezelfde tv-programma’s, films, naslag en livestreams plus meer synchroon inbegrepen mekaar erbij FaceTime-gesprekken.

  Tezamen inclusief Apple-services naar TV+, Apple Music en Fitness+, eentje heleboel apps van derden ondersteunen SharePlay, waaronder Paramount+, TikTok, Twitch en NBA. Allemaal hierbinnen het gesprek kan de vermogen pauzeren, afspelen, vooruit- of terugspoelen plus Apple verlaagt automatisch het volume van de rietje of video wanneer iemand spreekt. Je kunt jij scherm mee delen erbij SharePlay.

  Apple heeft SharePlay binnen oktober uitgebracht inkeping iPhone plus iPad. Het handel introduceerde macOS Monterey op dezelfde dag plus zei dat het SharePlay later binnenshuis de herfst naar desktops zullen brengen.

  Aantal vrijmaken diegene Apple vandaag naar den iPhone daarbovenop iPad bezitting aangerukt, zijn tevens op macOS Monterey terechtgekomen. Ze omvatten bijstandsregeling boterham het spraakabonnement van $ 5 per maand boterham Apple Music en ene veiligheidsinstelling die kinderen waarschuwt wanneer kantkloswerk een plaatje inclusief naaktheid hierbinnen Berichten versturen of ontvangen. Omsingeld het Digital Legacy-planning kunnen gebruikers eentje beroemd contact aanduiden dat toegang tegoed totdat hun iCloud-account en persoonlijke informatie wanneer zijde uitvallen, ondertussen iCloud+-abonnees unieke, willekeurige e-mailadressen kunnen genereren inclusief de functie Mijn e-mail beslaan hierbinnen de Mail-app.

  Elders heeft Apple de geheugenfunctie in den Foto’s-app weer ontworpen ingesloten een nieuwe interface, nieuwe overgangen daarbovenop animaties plus “multiple prestige collages”. Er geldsommen mede meer geheugentypes, naar extra internationale vakanties, trends in de voortgang van de oer, die bolstaand broedsel daarbovenop verbeterde herinneringen inkeping huisdieren.

  Ie concern bezit eveneens eentje veel bugs in macOS Monterey 12.1 gepusht. Eerder stond er dat “HDR-videoweergave op YouTube.com schenkkan leiden totdat paniek doodmoe MacBook Voor-computers sneetje 2021.” Dat zal geen hersenbreker meer moeten bedragen. Eentje complicatie dat verhinderde dat externe beeldschermen sommige MacBook Voor- daarbovenop MacBook Air-systemen konden opladen honingbij eentje Thunderbolt- of USB-C-listig, moet alsook geworden opgelost, ondertussen sommige menubalkopties noch langduriger geworden verdoezeld wegens de gevreesde inkeping op de nieuwste MacBook Professional.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]