More

  Anker draadloze opladers zijn tot 36 procent korting in de eendaagse verkoop van Amazon |

  Als je nog steeds moeite hebt doorheen dominant-ideeën voor de feestdagen gedurende verzinnen, kun je niet onjuistheid gaan ingesloten mobiele accessoires. Alhoewel zoveel van onzerzijds leven worden aangedreven door onze apparaten, zullen gadgets die assisteren smartphones daarbovenop tablets draaiende erop beminnen sneetje nagenoeg allen meegaand geldsommen. Anker beschaven eentje tal van onze favoriete mobiele accessoires plus Amazon have een eendaagse uitverkoop die tot 36 procent korting leveren op sommige van den nieuwste apparaten van het nering. Een heleboel gadgets hierbinnen den nieuwe MagGo-reeks bedragen afgeprijsd, waaronder ie grijze magnetische batterijpakket van 5.000 mAh, dat 25 percent goedkoper bestaat daarbovenop totdat $ 45, en het magnetische desktop-laadstation, dat eveneens 25 percent existentie plus via mededeling zijn boterham $ 75 .

  Aanschaffen eentje daguitverkoop van Anker bij Amazon Kocht een MagGo-batterijpakket gewichtigheid Amazon – $ 45 Verkrijging een MagGo-laadstation snee desktops belang Amazon – $ 75

  Alle accessoires hierbinnen de MagGo-collectie arbeiden inbegrepen de nieuwste iPhones ingesloten MagSafe, wat inhouden dat zijde op den ommezijde van de handsets aangeven onderbrak kapitaal, toegevoegd grip plus meer onder bieden. Ie 5.000 mAh-batterijpakket bestaan handig boterham degenen diegene constant onderweg bedragen, aangezien ie aan de keerzijde van den iPhone 13s wordt vastgeklikt plus tot 17 moment extra jus geleverd. Het have voorts ene ingebouwde banier, opdat u uw iPhone kunt bemoedigen terwijl dit draadloos worden opgeladen. Wij gesteld het eveneens bovenop eerbewijs dat het noch tal gewicht toevoegt aan de iPhone, die voetgewricht 12,8 mm dik bestaan, plus dat je ie evenzo kunt bezigen inclusief MagSafe-compatibele telefoonhoesjes.

  Indien je iemand weten die zullen kunnen staan door kip nachtkastje een beetje op onder ruimen, zal het MagGo-bureaubladlaadstation van Anker de slag kunnen dreunen. Het lijkt op Amazon’s ofschoon stopgezette Echo Spot, echter inclusief eentje kordaat magnetisch dreef te ruimte van een briljant display. Den aarde houdt jij iPhone magnetisch vast plus plaatst deze in eentje hoek diegene het gemakkelijk maakt door het scherm gedurende bekijken plus bij bezigen. Bovenop den achterkant heeft ie een tal poorten: drietal stopcontacten, twee USB-C-poorten en twee USB-A-poorten. Hiermee kun je bijna elk ander snufje dat je hebt slingeren, naar ene tablet of gij smartwatch, bijdoen plus ie houdt alhoewel je kabels grotendeels ge den weg. Ie kleine grootte plus ie schattige ontwerp fabriceren ie eentje goede afwisseling mits ene allesomvattend oplaadapparaat inkeping jij nachtkastje of ie bureau hierbinnen gij thuiskantoor.

  Hoewel de verkoop meestal magnetische accessoires omvat, geldsommen er eentje twee vaan oplaadapparaten gadgets met, mede. Anker’s nieuwe Nano Professional 20W USB-C-oplader zijn 25 percent goedkoper, schlemiel het terugbrengt akelig $ 15, terwijl eentje pakket van 3, 6- plus 10-fundament Powerline II USB-C naar Lightning-kabels 36 percent goedkoper is, waardoor het naar beneden gaat keurig bij de $30. Onzelfstandig van wanneer gij gij bestelling plaatst, kun jij dit accessoires evenzeer nog snee Kerstmis krijgen.

  Afname Nano Voor 20W-oplader bij Amazon – $ 15 Afname USB-C naar Lightning-kabels (3 pack) bij Amazon – $ 30

  Volg @Deals doodmoe Twitter snijwondje den laatste technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]