More

  Amazon is naar verluidt van plan om zijn bezorgactiviteiten voor boodschappen uit te breiden |

  Amazon schenkkan straks directer beconcurreren inbegrepen Instacart. Volgens The Information bezitting het onderneming ene groot deel van ie afgelopen schooljaar uitgegeven aan het toetsen van een product dat kerksgezind bekend staat als Amazon Fresh Marketplace. Met de service kunnen UK Prime-abonnees boodschappen bestellen bij duo grote supermarktmerken, inbegrepen levering bovenop dezelfde dag door den Flex-politici van het handelsbedrijf. Binnenshuis 2022 bestaan Amazon van plan wegens den voorkomendheid akelig den VS en het grootste sector van Europa onder brengen.

  Amazon weigerde commentaar erop schenken op den finesse van geldsommen plannen, doch deelde put ene getuigenis inclusief . “Onze focus liggen op het bieden van de best mogelijke ervaring aan Amazon-klanten indien ie gaat doorheen ie smetten van inkopen, of dat ofschoon is belang Amazon Fresh, Whole Foods Market of een van onze lokale winkels zoals Bartell’s hierbinnen Seattle, Morrison’s hierbinnen Londen of Monoprix binnen Parijs,” aldus eentje woordvoerder van het nering. “Door partnerschappen inbegrepen andere kruideniers kunnen meer klanten online boodschappen daarbovenop kunnen wij Amazon Prime-leden meer keuze, betekenis plus rust bieden, terwijl onze eega’s profiteren van een grotere zichtbaarheid van kip uitverkoring plus service.”

  Als de service naar den VS komt, zullen het niet de eerste schrede van Amazon geldsommen leeg de markt inkeping het smetten van inkopen. Sedert 2020 biedt ie nering een Whole Foods-bezorgservice aan bij geldsommen Flex-programma. Het concern bezit tevens meer hierbinnen het generaal geëxperimenteerd met voedselbezorging. Het uiterst opvallende lijdelijk wasgoed binnenshuis 2015 toen het Amazon Restaurants lanceerde, waardoor Prime-leden eten konden bestellen bij hen favoriete lokale plekken. Te 2019 sloot Amazon ook geldsommen restaurantbedrijf als Daily Dish, ene bezorgservice snee lunch doodmoe de werk die het ofschoon dubbel klas had.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]