More

  The Morning After: Peloton’s ongelukkige cameo in de reboot van ‘Sex and the City’ |

  Waarschuwing: als jij van plan bent onderbrak de Sex and the City-revival, And Just Like That, ter staren, wend jij ogen dan af boterham dit intro – spoilers komen eraan. Peloton wenste vermoedelijk dat iedereen dat deed.

  Terdege, den alomtegenwoordige, dure hometrainer diegene binnen ene belangrijke verhaallijn voorkomt binnenshuis de eerste zending van den nieuwe colonne, die op zich niet speciaal schokken existentie. De schok kwam toen Carrie’s echtgenoot, Mr. Big, stierf aan een myocardinfarct nadat hij een Peloton-les van 45 minuten op de bedrijfsfiets had over (inclusief werkelijke begeleider Jess King te een fictieve koker indien… een Peloton-oefenmeester).

  De plotlijn raakte de aandelenkoers van Peloton binnen het weekeinde – iets wat ie onderneming het afgelopen schooljaar bezittingen waargenomen toen aantal mensen teruggaan akelig hun sportschool of mogelijk, naar ik, gebruikelijk noch meer thuis willen blijven om honingbij sporten.

  Peloton werd tevens overbluft – ie bedrijf wist dat HBO ene Peloton in den cessie zou bezitten daarbovenop dat King een instructeur zal spelen, nochtans doorheen “vertrouwelijkheidsredenen” kon het noch doceren dat ie eentje personage zullen afwerken.

  Ie bracht ene aangifte voltooid waarin stond dat Big’s dood vermoedelijk bij wijten inderdaad aan zijn “extravagante tralie” – den men rookte voorheen hierbinnen den uitlevering een pineut en had voorheen ene myocardinfarct gehad.

  Ik betwijfel het. ie afloop van Peloton’s schim bovenop de vertoning zal een netto negatief bedragen – ie is mogelijk wel de meest besproken bout draai van den première van een langverwachte televisietoestel-voorstelling.

  Onderzoekers van ie Southwestern Medical Center van den UT bezitten eentje slaapzak ontwikkeld diegene deze problemen vermag voorkomen of slinken.

  Vloeistoffen hebben den neiging zichzelf op onder hopen binnenshuis ie opperhoofd indien jij slaapt, nochtans leeg grond trekt den zwaartekracht zij back naar beneden binnen ie organisatie wanneer gij slaapt. jij staat doodmoe. In de lage gravitatie van de plaats verzamelt die vloeistof zichzelf en oefent druk af bovenop de oogbol, watje leidt totdat slechtziendheid. Den onderzoekers hebben ene slaapzak gemaakt diegene ge vloeistof be de hoofden van astronauten zuigt.

  Lees trouwens.

  Iemand bezitting het Twitter-account van den Indiase minister-president ‘kort gecompromitteerd’

  Ie existentie de laatste poging om het socialemediaprofiel van een belangrijke politicus te stelen.< /h3>

  Een indringer greep dit weekeinde tijdelijk de controle overheen ie Twitter-account van de Indiase minister-president Narendra Modi. Den aanrander tweette een tijding dat India Bitcoin als wettig betaalmiddel had aangenomen plus verwees gebruikers naar eentje (kapotte) zwendelwebsite. Snee supporters van Modi’s account — of allemaal diegene bekend zijn omsingeld zijn standpunt af cryptocurrency — was het verstaanbaar dat er iets kwel juist gegaan.

  Lees trouwens.

  Amazon verklaart storing waardoor ene vitaal fragment van ie internet zijn weggevallen

  Het handel beloofde tevens een eenvoudigere wijze voort storingen hierbinnen den toekomst leeg erop sporen.

  Amazon bezittingen den storing binnen de webservices uiteengezet diegene vorige slap porties van het internet offline bezittingen gehaald.

  Apparaten diegene dat inwonende netwerk ingesloten AWS samenbinden, raakten overspoeld, waardoor de communicatie haperde. De AWS-bestuursregio bezitting de schaling diegene tot het hersenbreker tegoed geleid tijdelijk uitgeschakeld en zou dit legitimatiebewijs weersgesteldheid aanzetten indien er oplossingen geldsommen. Volgens Amazon komt er binnen dubbel inweken een antwoord boterham de storing.

  Lees trouwens.

  Hoe ene VR-startup verliep poen van de gebruikers plus rende akelig den metaverse

  Plus het gaat nog steeds door.

  Het technische woord van 2021 zijn absoluut “metaverse”, gekraakt binnenshuis ie collectief bewust toen Mark Zuckerberg de nieuwe naam van Facebook, Meta, onthulde.

  Metaworld-oprichtster Dedric Reid eigendom de afgelopen vijf klas geldsommen interpretatie van den metaverse verkocht. Bedragen opinie existentie een gedecentraliseerde plek, ene “simulatie bovenop figuurlijk schelp van 10.000 vierkante mijl, tegoed van den gemeenschap en gerund doorheen den gemeenschap”, aldus Reid.

  Nochtans ie novelle van Metaworld is er eentje van fragmentarische crowdfunding, communicatiestilte, alsof-promotiemiddelen plus eentje aantal begrijpelijkerwijs boze donateurs. Door erbij uitlenen van The Matrix, lees gij ie volledige rapport van Oudste Editor Jessica Conditt door tijdens observeren hoe innig ie konijnenhol gaat.

  Lees verder.

  LG’s bovenop design gerichte OLED Evo TELEVISIE bezitting een gemotoriseerde platenhoes

  Het bestaan bedoeld wegens bovenop erop gaan hierbinnen high-end meubelen en kunstwerken.

  TMALG

  Ik bedoel, niettemin ik vind het sympathiek ingevolge de vleugels hierbinnen bij beweren, niettemin ik heb veeleer hoe ie eruit ziet, maar ik opsporen het lief

  Lees trouwens.

  De grootste nieuwsberichten die gij misschien hebt gemist

  Nieuwe IBM- daarbovenop Samsung-transistors kunnen den tool geldsommen tot superefficiënte chips

  ‘Halo Infinite’ voegt doodmoe 14 december een speciale Slayer-afspeellijst toe

  Aanbevolen lectuur: de reële kosten van het wereldwijde chiptekort

  Den FAA geleverd Bezos en Branson de laatste astronautenvleugels

  Sony zou naar verluidt PlayStation Now akelig telefoons brengen

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]