More

  Rihanna, Migos en meer krijgen officiële metaverse avatars |

  Universal Music Group dakspant haar wagen steviger aan op den metaverse hypetrein. Den platenmaatschappij werkte gezamenlijk met avatarbedrijf Genies door digitale versies van geldsommen kunstenaars te creëren, alsook kloosterzuster-fungible token (NFT) outfits plus accessoires, inkeping gebruik in virtuele werelden.

  Ie idee bestaan wegens Universal’s ter schenken kunstenaars officiële virtuele identiteiten snijwondje de metaverse. Een fragment van den selectie, waaronder Justin Bieber daarbovenop Shawn Mendes, had Genies alreeds gevraagd door avatars van kip erop maken. Ofschoon is ie den bedoeling dat Rihanna, Migos et al. diegene facsimile’s binnenshuis verschillende metaverses kunnen opnemen of den avatars doodmoe sociale platforms kunnen benutten. Hierbinnen den komende maanden kunnen aanhang erbij ene NFT-marktplaats van Genies virtuele merchandise kocht daarbovenop verdoen boterham de avatars.

  Dit zijn niet den eerste ontmoeting van Universal Music Group ingesloten den metaverse. Vorige maand kondigde ie eentje virtuele plakband aan bestaande af kwartet cast be de Bored Ape Yacht Club NFT-collectie, ene ietsje naar Gorillaz.

  Andere prominente merken moeten golven maken in de metaverse, waaronder Adidas, dat lijkt erbij arbeiden aan geldsommen inherent NFT’s, daarbovenop Nike, dat ene virtuele speelkamer daarbovenop ene zaak snijwondje digitale have binnen Roblox bezit gebouwd. Dat toneelpodium is ene van de vele hierbinnen de gaming-ruimte (louter Fortnite) die den achterwege hebben vrijgemaakt snee andere bedrijven en merken doorheen zich binnenshuis den metaverse onder automaat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]