More

  NVIDIA’s Shield TV Pro-streamer zakt terug naar $ 180 |

  NVIDIA’s Shield TELEVISIETOESTEL Pro zijn een multitalent Android TV-toestel dat noch exclusief Netflix vermag streamen, niettemin alsmede vermag arbeiden indien ene Plex-server plus NVIDIA’s GeForce Now cloud-gamingservice vermag doen. Het grootste achterstand existentie de prijs van $ 200, en dit gaat sporadisch binnen den opruiming. Gelukkig kun jij er heden een verwerving voor $ 180 belang Amazon plus Best Buy, wat overeenkomt met ene van de laagste respecteren die we eens bezitten gezien.

  Aanschaffen NVIDIA Shield TELEVISIETOESTEL Professional belang Amazon – $ 180 Mededeling NVIDIA Shield TELEVISIETOESTEL Professional bij Best Buy – $ 180

  De Shield TV Professional existentie een van de liefste streaming-apparaten diegene er bedragen, inclusief ondersteuning inkeping Chromecast-streaming, 4K HDR Dolby Vision plus Dolby Atmos-audio-bijstand. Je krijgt tevens de snelle Tegra X1+-processor die 4K-upscaling vermag uitvoeren en ervoor zorgt dat GeForce Now-gaming soepel verloopt. Ie wordt evenzo geeft inbegrepen ene comfortabele driehoekige afstandsbediening met bijstandsregeling inkeping spraakbesturing honingbij Google Assistant en andere instituten. Ten slotte worden hij leveren inclusief 16 GB uitbreidbare opslag, opdat u uw inherent kracht kunt streamen.

  Als den Shield TELEVISIETOESTEL Pro nog steeds gedurende aantal zijn, bestaan de normale Shield TELEVISIE van NVIDIA tevens erop aanschaffen boterham $ 130 bij zowel Best Buy indien Amazon. Dat model kan noch werking als eentje Plex-server, nochtans biedt verder dezelfde vrijmaken als den Shield TELEVISIETOESTEL Professional, naar 4K HDR Dolby Vision daarbovenop Dolby Atmos, samen ingesloten de spraakgestuurde afstandsbediening. Andere kenmerken geldsommen een gigabit-ethernetpoort en een microSD-kaartsleuf boterham opslaguitbreiding.

  Aanschaffen NVIDIA Shield TV belang Amazon – $ 130 Mededeling NVIDIA Shield TELEVISIETOESTEL bij Best Buy – $ 130

  Alletwee producten zijn geweldige allround streamers , nochtans mits je in ie Apple-ecosysteem zit, zijn de 2021 Apple TELEVISIETOESTEL 4K nog steeds ter aanschaffen inkeping $ 150. Zoals eerder noemen, bestaat ie eentje van de uitgelezene high-end streamingboxen die vacant bedragen dankzij de A12 Bionic-processor die snellere gevolgen levert dan eens. Ie ondersteunt alsmede Dolby Atmos-tumult, 60 fps Dolby Vision, AirPlay 3, schermspiegeling daarbovenop HomeKit.

  Volg @Deals bovenop Twitter inkeping den laatste technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]