More

  Iemand ‘heeft kort gecompromitteerd’ het Twitter-account van de Indiase premier |

  Mensen geldsommen nog noch klaar met het kapen van Twitter-accounts van figuurlijk chauffeurs boterham spaarzaam marge. TechCrunch meldt dat een insluiper op 12 december binnen lokale oer tijdelijk de controle voltooid het Twitter-account van de Indiase minister-president Narendra Modi eigendom overgenomen. Den overvaller tweette eentje valse manifest dat India Bitcoin indien wettig betaalmiddel had aangenomen en verwees gebruikers naar een (gelukkig kapotte) zwendelwebsite. De postbode stond op gestressd fundament inbegrepen India’s kennis minachting sneetje cryptocurrency.

  Het bureaumeubel van den premier vertellen niet veel voltooid het incident. Ie erkende dat het account van Modi “kort wasgoed gehackt”, echter dat het contact had opgenomen ingesloten Twitter en het profiel van de politicus “meteen had beveiligd”. Twitter vertelde TechCrunch iets soortgelijks.

  Het zijn niet beschermd wie aansprakelijk zijn, of hoe kantkloswerk ie account hebben gekaapt (sommigen speculeerden dat de aanvallers misbruik maakten van een websitefout). Dit wasgoed doch geen grootschalige campagne zoals diegene die den Twitter-accounts van Joe Biden, Elon Musk plus andere grote figuren bekladde. Ie zijn voornamelijk zorgwekkend dat iemand Modi’s account überhaupt have geschonden – van wereldleiders worden tegemoetzien dat kantkloswerk strikte bewaking bezitten, plus Twitter tegoed zelfs eentje structuur om spraakmakende gebruikers erop afdekken anti attaques. Ofschoon deze maatregelen noch onfeilbaar zijn, verminderen ze binnen theorie de waarschijnlijkheid bovenop dit soort incidenten.

  Was het Twitter-account van de Hon’ ble PM shri #NarendraModi ji gehackt? Plus belofte van #Bitcoin !! pic.twitter.com/uz1U2IAJaZ

  — Tehseen Poonawalla Official 🇮🇳 (@tehseenp) 11 december 2021

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]