More

  GOG biedt hoge kortingen op Disco Elysium, Cyberpunk 2077 en meer |

  Den GOG-winkel van CD Projekt bezitting bedragen Winter Sale gelanceerd met figuurlijk besparingen leeg populaire rekentuig-games. Vanaf heden kun je titels indien Disco Elysium – The Final Cut, Cyberpunk 2077 plus The Witcher 3 GOTY ophalen en tot 80 procent bezuinigen.

  Een twee deals vallen binnen het chic bovenop. Discotheek Elysium – Den Final Cut existentie omsingeld 55 percent verlaagd van de normale eerbewijs van $ 40 akelig slechts $ 18. Dat existentie ene goede variatie als gij een 65-plusser pc hebt, vermits ontwikkelaar ZA/UM vorig schooljaar een update introduceerde waarmee gij hem bovenop tien schooljaar oude laptop’s kunt zwenken. Eentje twee andere betrouwbaar keuzes bedragen Cyberpunk 2077, dat onderbeen $ 30 zijn boterham eentje besparing van 50 procent, en Metro Leegloop – Gold Edition – reeds onder aankopen boterham uitsluitend $ 14,80 of 63 procent korting.

  Gij kunt Kingdom Come: Deliverance Royal Edition evenzeer omhooghalen snijwondje slechts $ 13,59, een besparing van 66 percent ten opzichte van de normale eerbewijs. Honingbij aandenken: die waardigheidstitel is ene RPG die lijkt bovenop reeksen als The Witcher en Elder Scrolls, doch gebaseerd zijn bovenop ‘historische nauwkeurigheid’ in ruimte van op fantasie. Eentje andere goede voorwaarde bestaan Control Ultimate Edition, een metafysisch actiespel be compagnies diegene ene heimelijkheid overheidsgebouw inhalen, ie Federal Schrijftafel of Control. Diegene spel bestaat alhoewel honingbij opsporen boterham $ 12, of 70 procent korting leeg den normale eerbewijs van $ 40.

  Dat is nog lang niet alles, omdat GOG tegoed voorts Divinity: Original Sin 2, The Riftbreaker, Pathfinder Wrath of the Righteous, Blade Runner, Mortal Shell plus andere titels inbegrepen figuurlijk besparingen. Bekijk alhier den Winter Sale van GOG snijwond eentje complete opsomming.

  Volg @Deals op Twitter inkeping den laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]