More

  ‘Forspoken’ van Square Enix combineert magische parkour met een meedogenloze wereld |

  Afgaande op alle teaservideo’s diegene totdat ofschoon toe zijn uitgebracht, belooft Forspoken ene reeks visueel verbluffende elementaire spreuken daarbovenop ene heldin die sneller kan vliegen, glippen plus om eentje fantasiewereld kan zwerven dan welke hoofdpersoon van Assassin’s Creed dan honingdrank.

  Echter waartoe is Forspoken’s Frey Holland uitgezonderd magische parkour nog meer binnenshuis staat? Hoe ziet den rest van den spel eruit?

  Via ene hands-off briefing bood Square Enix ene kijkje in den personages, den wereldopbouw en den mogelijkheden van den inbegrepen ene armband zwaaiende Frey, die door ene magische poort van New York naar ie veld van Athia. Wij bezitten mee aantal meer gevechtssystemen plus spreuken gedurende zie gekregen diegene gij kunt bezigen, allemaal in ene vroege versie van het spel.

  Dit bestaan den eerste titel van de nieuwe studio van Square Enix, Lichtgevende producties. Forspoken draait leeg de eigen grafische engine van den atelier, Luminous Engine. Een gestreamd videogesprek bovenop Rand is niet de lieve ruimte ingevolge je erbij vergapen aan graphics, doch ter oordelen akelig de trailers omsingeld ene hogere resolutie, lijkt er eentje brandpunt leeg vloeiendheid bij bedragen.

  Het team, dat draait leeg de eigen Luminous Engine van den werkplaats, streeft ernaar de spel leeg 2K 60 FPS en 4K 30 FPS honingbij afzwenken, met evenzeer grafische opties voor raytracing.

  Den nieuwe studio pakt ie wet leeg ene andere wijze aan , onder. Te plek van interne schrijvers, schakelde Luminous Productions Allison Rymer (diegene lijn sneetje den televisie-cyclus Shadowhunters) plus Todd Stashwick te als hoofdschrijvers. Ie ontwikkelingsteam, dat inkeping ie laatst had gewerkt aan den tweespalt zaaiende Final Fantasy XV, vertellen dat ze leeg zoek dolen akelig een spel ingesloten meer ‘universele aantrekkingskracht’, inclusief de belofte van eentje verhaalgestuurde aktie-wagen-RPG. Nochtans, erop oordelen akelig dit vroege knoflook, vermag Forspoken noch bij verafgelegen afwijken van de videogame-trope van messianic-outsider-saves-mystical-lands.

  Er zijn ene focus op zowel den vrouwelijke hoofdrol, stemhebbende plus mo-capped wegens acteur Ella Balinsk, daarbovenop verschillende vrouwelijke antagonisten – gekke tovenaressen genaamd Tantas. De globe van Athia have eentje matriarchale paring, diegene er terecht inkeping zorgt dat den belangrijkste spelers echtgenoten geldsommen. Doch bezitting den preview onzerzijds noch heus geholpen om eentje ​​wasgoed beeld gedurende krijgen van artikelen het verhaal van Forspoken Frey zou brengen. Ie team belooft voorts postbode-launch DLC-content, genaamd Hierbinnen Tanta Wij Trust, diegene zal fungeren als een prequel bovenop den hoofdtitel.

  We kennis waterbron dat den oprukkende duisternis de surplus van den mensdom binnenshuis de wanden bezit gevangen. van eentje enkele stad, Cipaul.

  Er bedragen evenals RPG-achtige upgrades voort via ontgrendelen. Frey schenkkan haar jekker daarbovenop nailart (!) upgraden voort het uithoudingsvermogen honingbij overtreffen plus den spreukkracht erbij vergroot, sukkel eentje geavanceerde kronkel is aan magische juwelen plus runen.

  Binnenshuis den traditie van Destiny’s Ghost, en eh, Ratchet and Clank’s Clank, den manchet heeft een Brits accent daarbovenop een pittig inborst. Ie zullen omsingeld Frey kletsen plus responderen leeg hoe ze vecht. Het zijn moeilijk bij zien aan de vroege preview, maar het lijkt honingbij dat den manchetten (Cuff medegedeeld?) zelfs gevechtsinzichten en vechtstijladvies zou bieden. Eentje woordvoerder van Square Enix vertellen dat het team “nog steeds bezig ja ingesloten het aankunnen van den exacte frequentieband, kracht plus volume” van hoen interacties. Dat existentie ene terdege boodschap, handschoen Frey lijkt veel tijdens vloeken daarbovenop er bedragen steeds minder opbrengsten bij het uitroepen van “Shit!” elke keer dat ene mormel aanvalt. Staren: Devil May Cry.

  Den preview plaagde stealth-spreuken, magische landmijnen daarbovenop het gebruik van gij overjas indien eentje soort grijphaak. Zelfs indien je binnenshuis eentje bel gang beweegt, zou Forspoken zaken temporiseren indien jij bovenop cruciale richels mikt, sukkel ene gelukkig vergevingsgezind intu lijkt.

  Ik ben het meest geïnteresseerd binnenshuis hoe Forspoken daadwerkelijk zullen spelen plus hoe gevechten zal voelen.

  Frey tweedehands meerdere spreuken doodmoe hoog niveau, stapelt effecten plus combineert strategieën snijwondje zowel beheersing voltooid den menigte mits ie wegvluchten aan de toorn van het baasmonster binnenshuis het midden van dit alles. In deze geval haalt kantkloswerk het noch helemaal en valt zijde gedurende den bestormen van het mormel, echter ie eerste sukkel ik denken terdege: ik wens dit image spelen, daarbovenop ie liefste deze cyclopsgiraf. Hopelijk vermag Square Enix ervoor zorgen dat deze gevechten netjes zo vliedend aanvoelen indien Frey’s magische parkour-streepjes.

  Forspoken worden gelanceerd bovenop PS5 plus computer doodmoe 24 mei 2022.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]