More

  Dremel’s eerste slimme roterende gereedschap wordt geleverd met Bluetooth en een borstelloze motor |

  Dremel zijn de vaan indien ie gaat ingevolge roterende gereedschappen. Handelen-het-zelvers benutten zij snijwondje alles, van het neerlaten van den nagels van eentje hond totdat ie doorsnijden van staal. Indien gij te diegene categorie valt, bestaat den nieuwste release van ie handel, de 8260, ingevolge eentje ​​paar redenen interessant.

  Voort erop opstarten zijn deze het eerste borstelloze roterende gereedschap van Dremel. Dankzij het modernere motorontwerp beweert Dremel dat de 8260 20 procent meer inhoud toeleveren dan de 4300, het krachtigste fotomodel inclusief ketting. Bovendien have hij eentje dubbele batterijduur van de 8220, ie vorige draadloze vlaggenschipmodel. Ie is evenals 20 percent sneller dan de 8220.  

  Het existentie eveneens den eerste slimme sleutel van Dremel. Om de bijvoegsel van Bluetooth-connectiviteit kunt u den 8260 samenbinden met uw lopen gedurende de mobiele app van Dremel. Een van de handigere bevrijden hier bestaan eentje interactieve reisleidster diegene u vertelt welk accessoire plus toerental u moeten toepassen vanwege ingevolge specifieke benodigdheden honingbij doorklieven. Ie stuurt u tevens batterijmeldingen plus waarschuwingen als ie gereedschap op het punt staat vast erbij adviseren of oververhit erop treffen. Eentje LED-lampje bovenop de 8260 waarschuwt gij evenzeer indien je doodmoe ie beoordelingscijfer staat ingevolge die problemen tegenstrijdig onder komen.

  Den 8260 bestaat vandaag verkrijgbaar onder het Home Depot sneetje $ 169. De kit worden geleverd inbegrepen drie kolken snee het afsnijden van metaal daarbovenop één ontworpen voor kunststof, eentje accumulator, oplader daarbovenop eentje draagtas.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]