More

  Apple’s Mac Mini M1 bereikt nieuw dieptepunt van $ 570 op Amazon |

  De nieuwste Mac Mini van Apple zijn den meest kosteneffectieve wijze ingevolge een ​​M1-machine ter krijgen, daarbovenop reeds kun jij de desktop sneetje nog minder krijgen. Ie basismodel van 256 GB kost al $ 570 op Amazon, sukkel ene opzienbarend laagterecord zijn. Jij krijgt deze eerbewijs dankzij ene korting van $ 50 daarbovenop ene toegevoegd coupon die nog ooit $ 79 korting levert belang ie ombrengen. De 512 GB-versie bestaat tevens afgeprijsd totdat $ 750, watje ene prijs bestaat die wij in het verleden eentje twee keer bezitten waargenomen, nochtans blijft een goede deal.

  Mededeling Mac Mini M1 (256 GB) belang Amazon – $ 570 Terugloop Mac Mini M1 (512 GB) belang Amazon – $ 750

  Den Mac Mini bestaat de liefste voorkoop mits een desktop huis belang je stijl past dan een pc, en als jij noch tal bij besteden hebt aan een nieuwe computer. Het verpakt een goede hoeveelheid vermogen in ene compact toestel dankzij den M1-chipset van Apple. Reeds we den Mac Mini nog niet op de proef bezitten pretenderen, bezitten we den MacBook Air M1 en de vorige MacBook Voor M1 uitgeprobeerd – die allebei impressie op onzerzijds maakten inbegrepen hun algehele soepele prestaties plus opmerkelijke doorgang. Ie bezitting ene acht-core CPU daarbovenop een acht-core GPU, plus een 16-core Neural Engine die machine learning-taken afhandelt. Ofschoon ie mannequin van 256 GB vermoedelijk toereikend is sneetje den meeste mensen, maak gij ie toestel een beetje toekomstbestendig als jij springt inkeping den versie inclusief extra opslagplaats, daar jij noch zo snel plek tekort komt.

  Ingesloten alle verbeteringen bedragen psychische, de nieuwste Mac Mini ziet er pakweg hetzelfde voltooid als den vorige versie. De zilveren baal ziet er aan den meeste kanten aansluitend be, zonder den ommezijde diegene alle aansluitmogelijkheden inhouden, waaronder duo Thunderbolt-poorten, stuntman USB-A-connectoren, een HDMI-poort, ene Ethernet-poort en ene 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Omdat we dit najaar geen bijgewerkte Mac Mini bezitten gekregen, existentie ie momenteel niet erbij zeggen wanneer Apple eentje nieuwe versie van geldsommen nietig desktop zal voorstellen. Dat ontwikkelen eentje verkoper mits deze een geweldige waarschijnlijkheid om den rekentuig van jij beter erop upgraden exclusief nu via aantal poen voltooid erop geven. Mits gij van plan bent het toestel aanwezig erop handelen, houd er dan rekening ook dat ie argeloos Kerstmis kan doordringen, onzelfstandig van het model dat gij kiest.

  Volg @Deals leeg Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]