More

  Apple’s AirTag daalt tot $ 25 voor Amazon Prime-leden bij Woot |

  Ie existentie nu aantal voordeliger ingevolge eentje ​​AirTag erbij pakken plus jij sleutels of tas vanaf je iPhone tijdens monitoren. Woot verkoopt afzonderlijke eenheden van Apple’s itemtracker snee $ 25 aan Amazon Prime-leden daarbovenop $ 27 snijwondje alle anderen. Den uitverkoop loopt tot staart 2021 of de goederenvoorraad raakt op, dus dit kan ideaal geldsommen snee ongemak-minute cadeaus of uitspattingen na de verloftijd. Houd er rekening evenzo dat ie retourbeleid van Woot niet idem zijn indien dat van Amazon, reeds jij totdat 31 januari den oer hebt doorheen alles schlemiel jij sneetje 31 december hebt gekocht back tijdens oprichten.

  Afname AirTag doodmoe Woot – $ 25

  De AirTag heeft eentje handvol trucjes om het tijdens onderscheiden van andere vinden-mijn-dingen-toestellen. Den op NFC gebaseerde koppeling ontwikkelen ie eenvoudig wegens inclusief iPhones binnenshuis erbij stellen, doch den echte ster van den voorstelling bestaan ultrabreedbandondersteuning waarmee u tags inclusief hoge nauwkeurigheid kunt vind. Zolang jij ene omsingeld UWB uitgeruste Apple-handset hebt (de iPhone 11 of nieuwer), weet gij eventueel den exacte gelegenheid waar jij gij zaken bent kwijtgeraakt – handig indien er iets tussen de kussens van de handelsbank viel.

  Het belangrijkste kwestie , naar vaak het geval bestaan inclusief Apple-apparatuur, draait ie doorheen het ecosysteem. Ofschoon je een Android-aanprijzen kunt benutten om een ​​omsingeld AirTag uitrusten toestel achterspeler te brengen of (binnenkort) tags hierbinnen den buurt erop spotten, heb jij ene iPhone nodig onderbrak diegene tags in gedurende stellen plus zij bovenop afstand erop monitoren. Jij hebt honingdrank accessoires nodig als jij eentje tag aan een sleutelhanger of rugzak wilt knevelen. Den batterijen geldsommen echter vervangbaar daarbovenop ie eenvoudige ontwerp vermag aanlokkelijk zijn als gij denkt dat de alternatieven onbegonnen of saai geldsommen.

  Volg @Deals op Twitter snee den laatste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]