More

  Apple’s 24-inch 8-core iMac M1 valt naar een nieuw dieptepunt bij Amazon |

  Apple bracht omsingeld den 24-inch 2021 M1-modellen een aantal designknaps terug hierbinnen den iMac-reeks, daarbovenop evenals nog ooit eentje behoorlijke dosis toegevoegd resultaten. Indien je doodmoe zoek bent naar een 8-coremodel snijwond productiviteit of creatieve klusjes, maar den eerbewijs van $ 1.500 een ietsje veel vindt, zijn er goed journaal. Den 8 GB-versie omsingeld 256 GB opslagplaats bestaat ofschoon verkrijgbaar gewichtigheid Amazon sneetje $ 1.400, de laagste eerbewijs diegene wij totdat al toe hebben waargenomen.

  Aankoop Apple iMac M1 bij Amazon – $ 1.400

  Den 2021 iMac M1 kreeg om verschillende redenen een uitstekende -reviewscore. Ingesloten een nieuwe M1-chip diegene evenals onder menen existentie leeg Apple’s MacBooks, aanleveren hij formidabele prestaties snee activiteiten variërend van spreadsheets totdat videobewerking tot gamen. Het laadt zelfs snel, ontwaakt bijna onmiddellijk be de slaapstand plus komt in omstreeks 25 seconden op het bureaublad argeloos een frigide start. Bovendien bestaan hij 50 procent stiller dan eerdere modellen.

  Hij bezitting alsook een fris nieuw ontwerp, inclusief slankere randen en eentje meer verfijnde knoflook. Het nieuwe 24-inch, 4,5K Retina-display bestaat ook uitstekend, dankzij het volledige DCI-P3-kleurengamma en de begrijpelijkheid van 500 nit. Een andere leuke upgrade is de nieuwe 1080p FaceTime-camera ingesloten grotere beeldsensoren daarbovenop AI-trucs diegene den belichting, kleur en geruis overtreffen.

  Er zijn weinig nadelen, echter zijkant omvat ene handicap aan HDR leeg ie scherm, ene poortselectie diegene gehandicapt bestaat totdat USB-C en de Magic Mouse plus Keyboard diegene ongemakkelijk binnen ie gebruik kunnen geldsommen. Daarbovenop indien gij hoopte een kleurrijke versie van de iMac op gedurende halen, bestaat helaas exclusief het zilveren mannequin erop terugloop. Doch bestaan ie eentje leuke nietig besparing boterham dealjagers op eentje fotomodel dat we niet vaak afgeprijsd hebben waargenomen.

  Volg @Deals doodmoe Twitter snee de hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]