More

  Amazon’s Fire TV Cube daalt naar een historisch lage prijs van $ 75 |

  Amazon bezittingen het juist eenvoudiger geproduceerd ingevolge de Fire TELEVISIE Cube honingbij rationaliseren als eentje alleskunner en streaming-hub. De internetverkoper heeft de Fire TV Cube ter kopen aangeboden inkeping $ 75, of $ 45 korting. Dat existentie een hoogtepunt lage prijs sneetje ie communicatiemiddelen-toestel, daarbovenop zelfs huis dan de Black Friday-lauweren van voetgewricht stuntman inweken vroeger. Wellicht wilt u snel doen.

  Mededeling Fire TELEVISIETOESTEL Cube belang Amazon – $ 75

  De Fire TELEVISIETOESTEL Cube existentie stuntman schooljaar na den introductie nog steeds een zeer capabele babybox. Het vermag de nieuwste 4K HDR-video weergeven (evenals hierbinnen Dolby Vision plus HDR10+) van ongeveer elke figuurlijk videoservice, compleet inclusief Dolby Atmos-tumult. Als slimme megafoon biedt het intussen handsfree Alexa waarmee jij gij slimme beter kunt opdienen of responderen kunt krijgen, of den televisie hoewel aan staat of niet.

  Als er een beweegreden bestaan ingevolge ter pauzeren, bestaan het die van Amazon binnenshuis den rij gaan staan. Het handel bezitting onlangs eentje Fire TELEVISIE Stick 4K Max geïntroduceerd diegene, boterham ene normale prijs van $ 55, misschien ene betere betekenis is indien je meer geïnteresseerd bent in streaming dan te Alexa-chats. Sneetje deze verkoopprijs is de Cube nochtans intact uiteraard als gij bovenop zoek bent naar een eenzaam Amazon-apparaat voort gij technische taken hierbinnen den woonkamer over gedurende voeren, of je nu het weersomstandigheden controleert of Wheel of Time inhaalt.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwondje de hekkensluiter technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]