More

  Sony zou naar verluidt PlayStation Now naar telefoons brengen |

  Microsoft goed niet de enige figuurlijk consolemaker die zijn games naar telefoons wilde brengen. The Verge zei dat het eentje document have aankopen van den rechtszaak van Epic Games tegen Apple waaruit blijkt dat den iPhone-maker had vernomen dat Sony hierbinnen 2017 een “mobiele vergroting” van PlayStation Now van plan terdege. Den service zou te eerste expert meer dan 450 PS3-games streamen, daarbovenop daarna monitoren PS4-titels.

  Apple noemde den PlayStation Now-vergroting hierbinnen den vroege stadia van de ontstaat van Apple Arcade, ie beantwoording doodmoe Sony’s service daarbovenop Xbox Game Pass. Reeds Arcade identiteitsbewijs te 2019 geworden gelanceerd daarbovenop streaming nog steeds noch inhouden, bespeuren Apple PlayStation Now indien ene schatting van een bredere verschuiving naar gaming-abonnementen.

  Doodmoe voorwaarde dat den primeur van Apple klopt, existentie het vaag waarom Sony dat nog steeds doe. t games streamen naar smartphonebezitters. Eentje bastaard van PlayStation Now plus PlayStation En komt naar verluidt voltooid binnen het lente van 2022, echter het relevante gerucht maakte geen melding van mobiele toegang. Sony bezit alreeds geweigerd commentaar tijdens geeft.

  Er bedragen denkbaar een paar factoren aan het werk geweest. Sony had mogelijk niet ie Apple-regelgeving moeten testen vanwege cloud-gaming-apps adequaat erbij stremmen – Microsoft moest internet gebruiken voort diegene restrictie te omzeilen. Er bedragen ook kennis technische uitdagingen, naar het aanpassen van gamepad-gerichte titels aan touchscreens of zorgen snee betrouwbare streams op mobiele verbindingen. Hoe dan tevens, deze suggereert dat Sony bovenop bedragen minst eentje ambitieuzere versie van PlayStation Now overwoog dan de service die je vandaag ziet.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]