More

  Microsoft heeft een Teams-bug opgelost die 911-oproepen op Android verhinderde |

  Mits jij een Android-telefoongebruiker bent, wens gij Microsoft Teams snel updaten. Volgens voormalig XDA-hoofdredacteur Mishaal Rahman bezitting Microsoft een Teams-bug opgelost diegene leidde tot mislukte 911-aanmoedigen leeg apparaten omsingeld Android 10 of hoger. Reddit-gebruiker KitchenPicture5849 ontdekte dat ie bezitten van Teams geïnstalleerd, echter niet ingeschreven, zal voorkomen dat noodoproepen doorgingen. Den adviseren zou zeggen dat ene uitdaging actief ja daarbovenop één keer overgingen, niettemin nimmermeer correct de verbinding tot stand brachten – oproeplogboeken zullen niets tentoonspreiden.

  Rahman daarbovenop vriend Kuba Wojciechowski hebben de beweegreden gevonden. Terwijl alle Android-heugenis-apps zal proberen ene PhoneAccount-tralie-kenner in het besturingssysteem ter maakt, maakte Teams elke keer dat eentje gebruiker den app ‘koud’ startte instanties, waardoor den mogelijkheid groter word op ene sorteerprobleem waardoor aansporen noch meer konden voortzetten.

  Google sprak inbegrepen de Reddit-gebruiker plus onthulde dat zowel het concern als Microsoft oplossingen aan ie plannen waren. Buitenshuis den Microsoft-patch levert Google bovenop 4 januari eentje Android-platformupdate diegene bedragen flank van ie kwestie moet vastpakken. Gij kunt Teams afzonderen daarbovenop weer installeren doorheen overtollige PhoneAccount-instanties honingbij wissen, plus aangemeld blijven zullen ongevallen moeten voorkomen.

  Google vertellen dat dit enkelvoudig ene “compact aantal apparaten” trof. Het complicatie inderdaad maar den ernst. Dit had kunnen voorkomen dat iemand uitgezonderd bedragen schuld eentje levensreddend telefoontje pleegde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]