More

  ‘Halo Infinite’ voegt op 14 december een speciale Slayer-afspeellijst toe |

  Een van de bekendste multiplayer-modi af de Halo-rij komt vroeger naar Stralenkrans Infinite dan jij had vooruitzien. Naar Windows Central opmerkt, eigendom Brian Jarrard, leider van de 343 Industries-community, bevestigd dat er eentje speciale Slayer-afspeellijst komt indien fragment van eentje update bovenop 14 december. Deze wordt eentje “basis”-modus binnenshuis plek van den varianten die 343 argeloos den verlof wilde uitbrengen, echter de ontwikkelaars ronddwalen van plan wegens dit in de toekomst te “versterken plus ge erbij breiden”.

  De Slayer-afspeellijst komt er alhoewel zonder drietal -beloofde opties waaronder Fiesta, FFA daarbovenop Tactical Slayer (SWAT). Den update van 14 december zullen tevens den vereisten snijwond bestaande uitdagingen afnemen of beschijnen, terwijl er meer werd toegevoegd door de nieuwe afspeellijsten via verwijderen. Er zijn eentje nieuwe uitdagingscategorie bovenop poot van den spelersscore diegene jij binnen-spel-prestaties beter zal moet reflecteren, nu het schattig wordt factureren als ene “eerste pas” naar echte doodmoe resultaten gebaseerde ervaringspunten.

  Dit toevoeging zullen noch bevredigend bedragen volgers bewakers nog steeds op beloofde functies naar strijd co-op of Forge, die bovenop geldsommen vroegst medio 2022 zal arriveren. De release van de Slayer-afspeellijst laat niettemin zien dat 343 die enthousiastelingen zo snel bestaanbaar het gerecht wens produceren, zelfs als dat bezegelen dat zijde wat extra’s moeten afnemen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]