More

  Apple Watch Series 7 zakt naar $ 350 bij Amazon |

  Deze bestaan ene juist seconde vanwege honingbij acquisitie mits jij den Apple Watch Reeksen 7 alreeds eentje tijdje achterna zit mits aanwezig — of indien traktatie snijwondje jezelf. Amazon verkoopt het 41 mm GPS-mannequin binnenshuis blauw aluminium boterham $ 350, ene aanzienlijke $ 50 bij de gebruikelijke prijs. Groene plus rode modellen kosten evenzo $ 380 indien kant meer je levensstijl geldsommen. En indien u veeleer geld wilt korten inbegrepen de Apple Watch SE, kost ie grijze 40 mm-mannequin enkelvoudig $ 230, vergeleken inbegrepen de gebruikelijke $ 279.

  Terugloop Apple Watch Series 7 gewichtigheid Amazon – $ 350 Verkrijging Apple Watch SE gewichtigheid Amazon – $ 230

  De Apple Watch Reeksen 7 bestaat een subtiele herhaling van een vertrouwd ontwerp, doch dat hoeft noch per se doodziek bij bedragen. Ie figuurlijk scherm (zelfs bovenop ie 41mm-model) ontwikkelen ene groot verschil sneetje den leesbaarheid plus noch erbij kwijt de bediening. Stofbestendigheid en eentje meer barstbestendig scherm zal helpen vanwege zonder ter gaan, ondertussen ie snelle opladen jij bovenop de been zal moet vrijen indien slaapregistratie of een langdurige training om den accumulator bezitting gekauwd. Voeg ene sterk app-ecosysteem en probaat gezondheidsfuncties toe daarbovenop den Series 7 existentie ook sterk indien een eerste keer kijken plus een deugdelijk upgrade inkeping iedereen diegene be Reeksen 4 of vroeger komt.

  Er geldsommen ene paar vangsten diegene verder gaan dan den gebruikelijke. iPhone-vereiste. De ingebouwd slaapregistratie van Apple zijn niet ter vergelijken ingesloten wat je krijgt van rivalen zoals Fitbit daarbovenop Samsung, en de S7-chip bestaan geen doorbraak binnen prestaties. Er bestaat niet veel dat eentje upgrade verleidt indien jij ene Opeenvolgingen 5 of 6 gebruikt. Afgeschreven daarvan zijn ie echter een gemakkelijke verandering inkeping deze gereduceerde prijs.

  Volg @Deals leeg Twitter inkeping den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]