More

  Twitter wist naar verluidt dat Spaces kon worden misbruikt vanwege een gebrek aan moderatie |

  Sinds Twitter Spaces voordien dit schooljaar debuteerde, hebben honderden mensen akelig verluidt deelgenomen aan live audiodiscussies bij leiding van “Taliban-opleggers, blanke nationalisten plus antivaccinatieactivisten die verkeerde info overheen ie coronavirus zaaien.” Volgens The Washington Post beschikte Twitter noch be den nodige moderatietools voort katten, opporren totdat geweld en haatzaaiende uitlatingen in Spaces via betwisten voordat den Clubhouse-mededinger geworden gelanceerd – ondanks ie feit dat leidinggevenden wisten dat dit plausibel tot misbruik zou leiden.

  Spaces have geen menselijke moderators of techneuten diegene audio binnen realtime kunnen monitoren. Ie bestaat aantal moeilijker vanwege vanzelf audio gedurende beoordelen dan kopij. Tot nu toe vertrouwde Twitter bovenop den community ingevolge Spaces gedurende melden waarvan zijkant dacht dat zijkant binnenshuis campagne bedragen met de regels van ie onderneming. Als ene host de functie echter indien zeepkist tweedehands ingevolge transfobe, racistische of anderszins onverdraagzame standpunten ter delen (naar naar verluidt zijn gebeurd), daarbovenop kip gehoor het inclusief kip eens bestaat, lijkt het onwaarschijnlijk dat ene luisteraar den discussie zullen rapporteren aan het veiligheidsteam van Twitter.< /p>

  Volgens ie rapport hielp den technologie van Twitter sommige van dit discussies om viraal ter gaan. Aangezien dit Spaces eentje vitaal publiek trokken, begrepen de systemen dat ze gevierd waarden en promootten kantkloswerk zij bij meer gebruikers. Twitter-voorlichter Viviana Wiewall vertelde de Post dat den vermeende bug bestaat verholpen.

  “Het beloven van den veiligheid van mensen daarbovenop het voortstuwen van gezonde gesprekken, terwijl hosts daarbovenop luisteraars geworden geholpen door hen ervaring onder bedaren, zijn sedert ie begin van Spaces’ ontstaat,” vertelde Wiewall aan den openbaarmaking. Wiewall merkte doodmoe dat ie concern “wegen onderzoekt” binnen termen van ie modereren van Spaces binnen realtime, “maar het bestaat noch iets dat we doodmoe deze minuut beschikbaar bezitten.”

  Den voorlichter merkte bovenop dat Twitter wel eentje veel beveiligingen had. Ie vermag de titels van Spaces scannen doorheen erbij zoeken naar steekwoorden die rode vendelzwaaien troosten, niettemin gewijzigde spelling schenkkan ervoor zorgen dat problematische woorden de filters omzeilen.

  Twitter-medewerkers zouden hoen bezorgdheid bezitten geuit be ongemodereerde live audioruimtes , maar sommige van degenen die suggereerden dat ie nering zal moeten sterven en functioneren aan technologie vanwege de veiligheid honingbij overtreffen, werden akelig verluidt ontslagen of weggelaten voltooid vergaderingen.Leiders gingen hoe dan evenals door omsingeld den Spaces-functie, althans gedeeltelijk onderbrak investeerders tijdens sussen wegens de productontwikkeling bij versnellen en het genereren van meer inkomsten.

  Sinds augustus kunnen hosts die aan afwegen criteria voldoet kosten binnen rekening brengen sneetje toegang totdat Spaces, waarbij Twitter bezuinigt. Ie handelsbedrijf jaagt bovenop andere inkomstenstromen dan advertenties, waaronder g nieuwsbrieven plus het Twitter Blue premium abonnement. Er bedragen alsook problemen geweest omsingeld sommige van die producten. Den Tip Jar-functie, waarmee gebruikers betalingen akelig mekaar kunnen richten indien tips, heeft het thuisadres van sommige inlichtingen blootgelegd gedurende overdenken soorten PayPal-transacties.

  bezittingen contact opgenomen ingesloten Twitter boterham commentaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]