More

  Sony koopt co-ontwikkelingsstudio Valkyrie Entertainment |

  Sony bezitting den in Seattle gevestigde ontwikkelaar Valkyrie Entertainment overgenomen. De financiële condities van den overeenkomst bedragen noch bekendgemaakt. Ie zijn opgericht binnenshuis 2002 plus staat voornamelijk bekend vanwege het geleverd van co-ontwikkelingsdiensten aan andere gamestudio’s. Te ie verleden tegoed Valkyrie samengewerkt ingesloten Sony, Microsoft plus Riot vanwege te helpen gewichtigheid titels als God of War, Heiligenschijn Infinite daarbovenop Valorant. Vóór den bulletin van vandaag werkte ie aan God of War: Ragnarok ingesloten Sony’s Santa Monica Atelier.

  Vandaag kondigen we aan dat @valkyrieent toetreden totdat de PlayStation Studios-familie. De atelier zou een onschatbare bijdrage levert aan den belangrijkste PlayStation Studios-franchises pic.twitter.com/sNTugminD5

  — Hermen Hulst (@hermenhulst) 10 december 2021

  De overname werd aangekondigd om Herman Hulst, het kop van PlayStation Studios . “Den diverse mogelijkheden van Valkyrie zal onderbrak elk team van PlayStation Studios geworden verwelkomd ondertussen we onzerzijds blijven concentreren doodmoe het aanleveren van buitengewone spel-ervaringen”, zei hij in ene getuigenis.

  Snijwondje Sony sluit de deal een klas gevuld studio’s ge. koop. Hierbinnen de afgelopen 12 maanden bezit ie onderneming Housemarque, Nixxes Software, Firesprite, Bluepoint Games daarbovenop alhoewel Valkyrie Entertainment extra aan geldsommen first-party line-up voor binnenshuis totaal 17 atelier’s bij bedragen vaan. Sony inderdaad eerder aantal methodischer als ie ging om het scheepswerven van knoest. Tussen 2010 en 2020 werden er uitsluitend dubbel studio’s extra: Sucker Punch Productions daarbovenop Insomniac Games. Indien er een aanleiding zijn voor de keuze te vaart, bezitting dat plausibel iets honingbij vervaardigen inbegrepen den overeenkomst van 7,5 miljard dollar van Microsoft wegens Bethesda-moederbedrijf ZeniMax Media binnenshuis 2020 ter kocht. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]