More

  Mercedes-Benz roept EQS terug vanwege fout waardoor dashboardvideo tijdens het rijden kon worden afgespeeld |

  Mercedes-Benz bezittingen een server-side update uitgebracht wegens een ​​onaandachtigheid op erbij afladen waardoor eigenaren van bedragen EQS EV plus recente S-Klasse sedans video-vermogen konden bekijken leeg den 56-inch MBUX Hyperscreen-schermen diegene te diegene automaat’s werden aangetroffen ondertussen zijkant werden te beweging. In ene aanvraag van de National Highway Traffic Safety Administration diegene word waargenomen om Keith Barry, redacteur van Consumer Reports, zegt de automaker dat ie te november ene “onjuiste configuratie” bovenop zijn backend-server bezitting gevonden die bestaanbaar doodmoe sommige voertuigen bestaat geïnstalleerd. Het lieverd dat bijna 227 auto’s werden getroffen wegens ie beheer. Plus alreeds Mercedes noch bovenop de hoogte is van crashes, gaat ie verder inclusief eentje terugroepactie.

  Ie journaal van de besluit komt binnen dezelfde waterig dat eentje rapport van The New York Times vertellen dat Tesla laatstelijk zijn voertuigen bezittingen bijgewerkt om passagiers toe erbij permissie doorheen bepaalde games bij optreden, zelfs terwijl kip auto binnenshuis gebaar wasgoed. “Solitaire zijn een game voor allen, niettemin spelen terwijl de automaat binnen gebaar is, bestaan eenzaam voor passagiers”, zegt ie infotainmentsysteem van ie concern nadat iemand den titel lanceert. Het bestaat bestaanbaar sneetje den coureur voort die vermaning honingbij omzeilen plus vervolgens ie game bij optreden. Ie bestaat eentje functie waarover NHTSA zegt in aansluiting tijdens geldsommen inbegrepen Tesla.

  “Den Voertuig Safety Act verbiedt fabrikanten ingevolge voertuigen ter verhandelen inbegrepen ontwerpfouten diegene onredelijke risico’s inkeping de veiligheid inclusief zichzelf meebrengen”, vertelde eentje woordvoerder van het bureaumeubel aan . Binnen 2019 zei den NHTSA dat 3.142 mensen hierbinnen de VS omkwamen bij ongelukken omsingeld afgeleide bestuurders.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]