More

  Ford verdrievoudigt zijn output voor de volledig elektrische Mustang Mach-E |

  Ford-CEO Jim Farley tweette dat het moeilijk zijn voort aan de “ongelooflijke vraag” naar den fulltime elektrische Mustang Mach-E van ie onderneming te vereffenen, maar den autofabrikant gaat ie trachten. Hierbinnen den tweet vertellen hij dat Ford den produktie van den Mach-E verhoogt totdat 200.000 voertuigen per jaar te de VS vanaf 2022 daarbovenop binnen Europa tegen 2023. Dat bestaan trio keer zoveel mits den eenheden die ie nering hierbinnen 2021 produceerde. plannen onderbrak dat tijdens permissie plaatsvinden, bezitting Automotive News gemeld dat ie concern geldsommen Explorer plus Aviator EV’s zou uitstellen wegens gelegenheid erbij maken snijwond den produktie van Mach-E.

  Ie is moeilijk wegens Mustang Mach-E’s snel genoeg ter fabriceren door aan den ongelooflijke vraag te betalen, nochtans we gaan ie beschut trachten. Dus vanaf 2022 verhogen we den productie plus verwachten wij tegen 2023 200.000+ eenheden vanaf jaar ter arriveren snijwond Noord-Amerika daarbovenop Europa. Dat existentie 3x onze vervaardiging inkeping 2021. ⚡️⚡️⚡️ pic.twitter.com/xSMbuHxdEN

  — Jim Farley (@jimfarley98) 10 december 2021

  Volgens den openbaarmaking stuurde Ford ene memo akelig leveranciers waarin stond dat den elektrische voertuigen inbegrepen 18 zouden geworden vertraagd maanden. Trouwens zullen den EV’s noch langduriger geworden gemaakt binnenshuis Ford’s fabriek hierbinnen Cuautitlan, Mexico, die reeds zullen word gewijd aan de vervaardiging van de Mustang Mach-E’s. Den Explorer en Aviator EV’s zouden de volgende figuurlijk EV-wegschieten van ie bedrijf bedragen argeloos de F-150 Lightning daarbovenop zouden medio 2023 binnen vervaardiging gaan. De stremming van 18 maanden betekenen dat hij identiteitsbewijs hierbinnen december 2024 van de productielijn zullen rollen – Ford moet evenals nog aankondigen welke fabriek den nieuwe voertuigen zal fabriceren.

  Farley vertellen voordien dat Ford heeft priv zijn EV-output contra staart 2023 ter doubleren tot 600.000 elektrische voertuigen per schooljaar indien percentage van geldsommen inspanningen vanwege den grootste EV-fabrikant te den VS erop werd. Destijds meldde Automotive News dat de vervaardiging zou geworden verspreid uit den Mustang Mach-E, F-150 Lightning daarbovenop E-Transit.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]