More

  Een scène uit de revival van ‘Sex and the City’ zorgde voor een PR-noodsituatie voor Peloton |

  Deze bulletin bevatten een figuurlijk spoiler voor ie eerste jaargetijde van ‘And Just Like That’.

  Ie peloton worstelt omsingeld eentje nieuwe mediacrisis hierbinnen 2021, alhoewel deze beslist… vreemder existentie. Zoals The Verge meldt, bezitting Peloton geracet doorheen bedragen kenmerkende tweewieler tijdens afdekken argeloos een scène in de eerste aflevering van HBO Max’s Sex and the City-revival, And Just Like That, waarin de fietshardware doodmoe een minder dan vleiende manier worden getoond.

  De scène toonde Carrie’s echtgenoot Mr. Big, gespeeld onderbrak Chris Noth, die stierf aan een hartaanval acuut nadat hij eentje Peloton-opleiding van 45 minuten op de bedrijfsfiets had voltooid (met echte oefenmeester Jess King binnen een fictieve waterkoker, we’ d toevoegen). Peloton bestaat bang dat ogen dacht dat den Bike verantwoordelijk ja, en noch inclusief aangezien de vertoning den verkoper zou kunnen beschadigen – den aandelenkoers van het winkelbedrijf kelderde tussen 9 december daarbovenop 10 december, en het werd noch veel beter contra ie weekeinde.

  Ie peloton vertellen mee dat het overrompeld wasgoed. Voorlichter Denise Kelly vertelde aan BuzzFeed News dat ie handelsbedrijf zich ervan bewust goed dat er een voort HBO gekochte Bike in den uitlevering zou zitten en dat King eentje begeleider zullen uitbeelden, echter om “vertrouwelijkheidsredenen” kon ie tot den première van And Just Like That noch meer honingbij bekende komen af ie tragische plotpunt.

  Dit zullen den verkoopcijfers van Peloton waarschijnlijk niet enorm deuken. Desondanks bestaan deze waarschijnlijk niet den publiciteit diegene het handelsbedrijf wilde, daar ie worstelt inclusief eentje terugroepactie bovenop de loopband daarbovenop sterkere mededingers van rivalen zoals Bowflex, Echelon daarbovenop NordicTrack. Peloton moet mogelijk hopen dat prijsverlagingen, een nieuwe camera voor krachttraining daarbovenop een loyale supporters het zal helpen doorheen elke twijfel van Sex and the City-fans erbij verslaan.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]