More

  De Spotify van Mac-apps is vandaag 36 procent korting |

  Of ie nu gij woonruimte of digitale plaats is, georganiseerd blijven bestaat moeilijk. Er zijn letterlijk honderden apps wegens vanwege diegene voorwaarde te bladeren voort uw workflow honingbij stroomlijnen daarbovenop uw dagelijks leven gemakkelijker erbij fabriceren. Maar daarin schuilt den smeekbede: hoe tactvol jij tussen hoewel diegene opties? Den App Store existentie zodoende optimistisch leeg de klinkklaar handel dat het verzadigd zit inclusief meerdere oplossingen sneetje hetzelfde kwestie. Dat ontwikkelen van het doorzoeken van de winkelzaak status de eerste pas onderbrak alles georganiseerd tijdens krijgen.

  Indien je dat zelfvernietigend vindt, ben je wellicht geïnteresseerd hierbinnen Setapp. Het existentie ene productiviteitsservice snee Mac waarmee jij den tools kunt vinden diegene jij nodig hebt ingevolge je leven bovenop eentje aantal meer gestroomlijnde wijze erop indelen. Ie is onvervalst de App Store, ge beter gedaan, daarom bezitting ie de bijnaam “de Spotify van Mac-apps.”

  Setapp biedt eentje samengestelde opeenhoping van meer dan 210 apps daarbovenop eentje persoonlijk aanbevelingssysteem doorheen u onder assisteren alles erbij traceren schlemiel u nodig heeft. De meeste van zijn apps zijn ontworpen vanwege u via helpen uw workflow bij overtreffen, maar den bibliotheek omvatten onderhoud, tralie, Mac-hacks daarbovenop productiviteit, taakbeheer, ontwikkelaarstools, creatieve apps, persoonlijke financiën daarbovenop meer. Ie beoordelingscijfer bestaan dat mits aldaar daadwerkelijk een app snee nodig bestaat, omdat evenzeer eentje app sneetje bestaan.

  Daarenboven kun je inclusief Setapp browsen exclusief afleiding, binnen-app-aanschaffen of advertenties. Gij abonnementsgeld dekt alles, exclusief automatische updates akelig den nieuwste versies van nu je apps plus toegang tot elke nieuwe rechtsvordering die aan den service wordt toegevoegd. Ook synchroniseert Setapp den apps diegene u kiest vanwege ter downloaden volledig leeg reeds uw Apple-apparaten.

  9to5Mac schrijft: “Setapp bestaan een van de gemakkelijkste fatsoen onderbrak aantal geweldige apps te vind vanwege ter beogen exclusief dat u een heleboel verschillende degenen.”

  Arbeid slimmer, niet harder. Setapp kost veelal $ 107, niettemin jij kunt ofschoon een eenjarig seizoenkaart krijgen inkeping 66 procent korting, of voetgewricht $ 69.

  Respecteren erop voorbehoud.

  werkt gemeenschappelijk omsingeld StackSocial door u deals tijdens bieden be de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Deze boodschap ontstaat geen redactionele machtiging daarbovenop we verdienen een eindje van alle verhandelen. Indien je vragen hebt voltooid de producten die jij hier ziet of eerdere boodschap, neem dan hier contact doodmoe inbegrepen StackSocial-houvast.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]