More

  De FAA geeft Bezos en Branson de laatste astronautenvleugels |

  Of den gemiddelde individu Jeff Bezos plus Richard Branson alreeds rivierbron of niet beschouwt indien ontdekkingsreizigers van den kosmos argeloos hun respectievelijke joyrides hierbinnen de hogere atmosfeer, zij daarbovenop hun bemanningsleden hebben verzadigd aan den criteria van den Federal Aviation Administration mits ‘astronauten’. Zijkant schenken zijkant zelfs een geringe plak! Daarbovenop kantkloswerk zullen de laatste te hun soort bedragen diegene eens zijn geproduceerd.

  De gezag kondigde heden een opeens einde aan haar Commercial Space Astronaut Wings-programma. De ontvangers snijwondje 2021 geldsommen Bezos en Branson, mee Nauwsluitend Haal-filmster William Shatner; sinds de oprichting binnen 2004 is den eer toegekend aan 24 personen, van wie er dit klas 15 kip vleugels bezitten ontvangen. Per 1 januari 2022 worden degenen diegene normaal gesproken binnen aanmerking komen snijwond wings binnen plaats daarvan enig gerenommeerd bovenop de website van den FAA.

  “Ie Wings-programma zijn te ie leven geroepen … Den opdracht van de FAA vanwege den ontstaat van voertuigen erbij promoten die zijn ontworpen wegens mensen den mogelijkheid binnen bij vervoeren”, streep den FAA. “Inclusief drie commerciële ruimtevaartbedrijven diegene alreeds ene vergunning hebben van den FAA onderbrak deelnemers aan ruimtevluchten erop toekennen vlinderen, plus bedrijven die operaties exporteren, bestaat de visie van programmamaker Patti Grace Smith merendeels vervuld.”

  Eentje egotrip van 80 kilometer hoger bestaat aantoonbaar , onontbeerlijk anders dan tijd uitgeven leeg ie ISS of afdalen doodmoe de maan. Dus ofschoon het snee sommigen wellicht lusteloos existentie voort via zag dat dubbel jongens diegene alles nu bezitten, claimen dat zijde weldra zal vertragen aan ruimtevaartmemorabilia, moeten jij er rekening alsmede beminnen dat het een van den vele vergelijkbare kerstballen bestaat. Astronauten kunnen nog steeds verschillende, aantoonbaar mooier ogende vleugels krijgen van elke bestuursregio van het bed, binnen drie verschillende gradaties. NASA produceert evenals noch-militaire spelden boterham astronauten, en ene aparte pin snee burgers die meespelen aan missies. Den afwijzing doorheen prullaria via schenken snijwond wetenschappelijk zinloze oefeningen vanwege het milieu tijdens vervuilen, suggereert hierbinnen ieder geval dat de waardering van de mensdom inkeping werkelijke ruimtevaart onaangetast blijft.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]