More

  Bungie reageert op rapport over zijn matige inspanningen om de cultuur op de werkplek te verbeteren |

  In september kondigde Bungie, te een poging afstand tijdens verwerken van de voormalige verspiller Activision, een reeks hervormingen aan diegene bedoeld waren doorheen meer diversiteit plus inclusie honingbij promoveren. CEO Pete Parsons vertellen dat hij hoopte dat de inspanningen van den studio eentje berustend zullen bedragen voor de bredere game-industrie. Destijds leek het gedurende dat de aankondiging een proactieve zet van Bungie ja, echter alreeds lijkt ie tijdens dat de atelier reageerde bovenop eentje fragment van geldsommen inherent innerlijke rumoer.

  Te reactie bovenop een verhaal van IGN dat referaat doe van jarenlange systematische seksisme en intimidatie doodmoe het werk binnen den atelier, Parsons tegoed een verontschuldigingsbrief gepubliceerd. “Ik ben alhier noch onderbrak de ervaringen erop weerleggen of be onder dagen diegene we vandaag de dag aanstaren verdeeld wegens mensen die onze studio hebben vereerd omsingeld hun oer en knoest”, zegt hij. “Onze acties of, te sommige gevallen, passiviteit, veroorzaakten pijn bij deze mensen. Ik bied persoonlijk plus namens iedereen belang Bungie die ik weten een intens intu van empathie daarbovenop verdriet belang ie lezen van deze accounts.”

  Hij zegt dat Bungie den afgelopen jaren “belangrijke” veranderingen bezit aangebracht vanwege gedurende bevorderen eentje betere baan. Bovenaan diegene lijst merkt hij leeg dat de studio ‘slechte acteurs’ heeft verwijderd, tenzij kip ‘aanstelling, senioriteit of interpersoonlijke relaties’.

  iDeze inhoud bestaan noch vacant door gij privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen belang plus laad de bladzijde weer ingevolge deze gedurende aanstaren.

  Dat zijn noch iets dat te het verleden inkeping Bungie lijkt gedurende geldt. Binnenshuis ene stukje van ie rapport vertelt IGN het novelle van een hoofdrolspeler in ie wet van Destiny diegene ene stoel naar eentje raam gooide daar “hij vond dat anderen bedragen creatieve overtuiging leeg ie spel stukmaken.” Die individu bleef akelig verluidt enkele jaren bij ie bedrijf na dat incident totdat hij vertrok daarbovenop zometeen word ingehuurd door contractwerk snee Destiny 2 erbij doen. Ie rapport merkt honingdrank bovenop dat aantal arbeiders brieven aan Parsons schreven waarin zij hem smeekten doorheen tussenbeide erop komen bij verschillende problemen leeg de baan. Akelig verluidt have hij nimmer op die smeekbeden gereageerd.

  Zoals den aangelegenheden er ofschoon voor staan, zegt Parsons dat hij gelooft dat werklieden wiens gedrag den verwijdering rechtvaardigde, ofwel zijn ontslagen, ofwel noch langduriger gewichtigheid Bungie werking. Indien er nieuwe info aan het licht komt, beloofde Parsons dat Bungie diegene rapporten “rechtschapen” zullen speuren.

  Nadat den werkplaats nogmaals had bevestigd dat den atelier zich inzet boterham den hervormingen diegene het in september aankondigde, gaat Parsons epistel voltooid Bungie’s recente wervingsinspanningen. In den afgelopen vijf klas is het tal arbeiders dat zich indien vrouw of indien iemand overheen eentje ondervertegenwoordigde commune identificeert, gestegen totdat onderscheidenlijk 20,5 percent en 18,6 percent. In 2021 dolen 31 plus 23 percent van den aanwervingen van den studio werklieden diegene zich identificeerden als deel van die twee groepen. Wat hij niet vermeldt, bestaat voorwerpen die cijfers vroeger ronddwalen. Naast historische data zijn ie onmogelijk voort ter bekende hoeveel beter Bungie zijn geworden binnen het accepteren van meer diverse kandidaten.

  Terwijl ie seksuele intimidatieschandaal bij Activision Blizzard den afgelopen maanden den krantenkoppen domineerde, onderstreept het IGN-rapport van vandaag dat er giftige werkplekken in de game-industrie. Intimidatie daarbovenop toezicht ter dekking van misbruikers: deze zijn problemen diegene schooljaar na jaar terugkomen. Zijde bedragen niet louter boterham één bedrijf, aangezien aantal van hun leeg dezelfde manier zijn gebouwd, daarbovenop ie zal een gezamenlijke inspanning reclameren wegens diegene culturen ongedaan erbij vervaardigen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]