More

  Bekijk de lancering van Blue Origin die de dochter van Alan Shepard naar de ruimte zal brengen (bijgewerkt) |

  Mits ie weersomstandigheden gunstig blijft plus er geen technische problemen geldsommen, zal ie New Shepard-vehicle met zes mensen heden ingevolge 9.45 uur Nederlandse oer stijgen. Ie is den derde bemande taak van Blue Origin eens daarbovenop den eerste keer dat ene hardloopwedstrijd op volle kracht bestaat ingesloten zes passagiers aan boord. Eentje van diegene passagiers existentie Laura Shepard Churchley, dochter van Alan Shepard, diegene vertrouwd staat mits de eerste Amerikaan die naar de plek ging. Ze zullen de trektocht vervaardiging inclusief Michael Strahan, evenzo-gastheer van Good Morning America, als gasten van ie ruimtevaartbedrijf dat heeft zijn van Jeff Bezos.

  De betalende passagiers van de reis zijn den doodmoe technologie gerichte grondlegger van het durffonds Lane Bess plus geldsommen baby Cameron Bass aka MeepsKitten op Twitch, Voyager Space CEO Dylan Taylor plus ingenieur/Starfighters Aerospace vrijwilliger piloot Evan Dick. Blue Origin NS-19 zal doodmoe 9 december den reis akelig den suborbitale gelegenheid fabriceren, nochtans geworden teruggeduwd onderbrak sterke scheet.

  #NewShepard staat bovenop het dreef. Het missieteam doorloopt nominale procedures tijdens voorbereiding doodmoe den 3e bemande voortgang van deze specifieke voertuig binnen 2021 plus de 5e te het generaal deze jaar. Ontmoet de #NS19-crew ondertussen ze zich voorbereiden leeg hun loop akelig den plek vandaag: https://t.co/p6F9B4Jyvb

  — Blue Origin (@blueorigin) 11 december 2021

  Het handelsbedrijf lanceerde zijn eerste bemande ruimtevlucht binnenshuis Hooimaand, omsingeld Jeff Bezos daarbovenop geldsommen broer bovenop den Kármán-streep. In oktober vloog het William Shatner den plek binnenshuis snee zijn helft bemande vlucht. Roeping NS-19 bestaat niet inclusief den derde bemande Blue Origin-loop deze schooljaar, ie existentie eveneens eentje van de vele vanwege ruimteagentschappen daarbovenop particuliere ruimtevaartbedrijven, waaronder SpaceX daarbovenop Virgin Galactic. Zoals Jennifer Levasseur, eentje boedelredder van ie National Air and Space Museum te Washington, aan The Washington Post vertelde, bestaat het “het drukste jaar hierbinnen bemande ruimtevluchten”. Kant voegde eraan toe: “We gaan ene nieuwe fase van activiteit te diegene wij fair gezegd nog nimmer eerder hebben waargenomen. Daarbovenop het zorgt voor aantal opwinding.”

  Gij kunt de start en den voorbereidingen ervoor aanstaren hieronder wanneer de uitzending ingevolge 8:15 uur ET begint.

  Update 12/11 10:25AM ET: De opdracht inderdaad geslaagd, waardoor deze den eerste keer zijn dat Blue Origin een volle capsule de plaats te daarbovenop achterspeler tegoed gestuurd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]