More

  Aanbevolen literatuur: de echte kosten van het wereldwijde chiptekort |

  ‘s Werelds meedogenloze eis akelig chips worden dodelijk in Maleisië

  Yolim Lee daarbovenop Yantoultra Ngui, Bloomberg

  Als COVID -19 woedt voltooid den hele wereld, wereldwijde toeleveringsketens geldsommen dun uitgerekt. Odertussen heb je gehoord dat de omstandigheden ene wereldwijd chiptekort bezitten veroorzaakt dat tal bedrijven have getroffen. Sukkel je waarschijnlijk noch hebt gehoord, geldsommen vertellen af de eerste hand voltooid hoe den druk ingevolge fabrieken rechttoe tijdens houden tragisch word snijwondje veel gezinnen.

  Vogels geldsommen niet heus, of bron? Hierbinnen een Gen Z-complottheorie

  Taylor Lorenz, The New York Times

  Vogels zijn niet waarlijk. Zijde zijn vervangen voort drones, gebruikt om de Amerikaanse gezag door ons onder bespioneren. Maak kennis inbegrepen den nieuwste samenzweringstheorie die steeds populairder worden op Instagram, TIkTok daarbovenop YouTube.

  Den populaire app Life360 snee gezinsveiligheid verkoopt nauwkeurige locatiegegevens ge bedragen tientallen miljoenen gebruikers

  Jon Keegan daarbovenop Alfred Ng, The Markup

  Life360 existentie ene populaire optie inkeping ouders om kip kroost te den gaten via beminnen honingbij den telefoonlocatie, maar de app verkoopt diegene gegevens, zowel uit volwassenen mits kroost, aan verschillende bedrijven diegene dergelijke gevoelige informatie snijwond alle kopers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]