More

  Xbox Game Pass voor pc is nu gewoon ‘PC Game Pass’ |

  Microsoft bezitting een van zijn spel-abonnementsservices omgedoopt. Xbox Spel Pass snijwondje rekentuig is al gewend computer Spel Pass.

  Den verplaatsing vermag enige verwarring helpen voorkomen, vermits Xbox Game Pass een bijzonder seizoenkaart is met eentje andere bibliotheek inclusief games. Ie moet ook duidelijker zijn dat games leeg ie pc-jaarkaart niet noodzakelijkerwijs speelbaar bedragen doodmoe consoles.

  Waarlijk superbelangrijke patch-opmerkingen diegene verander alles schlemiel je ooit wist voltooid Game Pass​ #PCGamePass pic.twitter.com/rSq4FhtO7i

  — PC Game Pass (@XboxGamePassPC) 10 december 2021

  Xbox Spel Pass bevatten meer dan 100 consolegames, inclusief Xbox Spel Studios-titels komen leeg den releasedag. REKENTUIG Game Pass have zijn eigen uitverkoring games, waaronder first-party titels plus toegang totdat EA Play.

  Ondertussen biedt Game Pass Ultimate ie beste van dubbel werelden. Ie inhouden laptop- en consolegames, Xbox Live Gold (diegene consolegamers nodig bezitten boterham multiplayer-titels diegene noch kosteloos bij spelen geldsommen), EA Play-toegang daarbovenop cloudgaming.

  Ie REKENTUIG Spel Pass-logo bevat nochtans nog steeds een Xbox-pictogram. Dat beschaven de connectie ingesloten Xbox plus Microsoft verstaanbaar, nochtans sommige mensen noemen het nog steeds ‘Xbox PC Game Pass’. C’est lade vie.

  Onderhand have Microsoft onthuld dat er nog eentje paar games naar LAPTOP Game Pass komen doodmoe hen releasedag: Sniper Elite 5, Pigeon Simulator, de fraai uitziende samoerai side-scroller Trek akelig Yomi daarbovenop eentje onaangekondigde spel van Hugecalf Studios.

  Bovendien krijgen YouTube Premium-leden erop een beperkte tijd drietal maanden kosteloos toegang tot den REKENTUIG Game Pass. Naar 9to5 Google opmerkt, stuurt Google de uitnodiging naar abonnees honingbij e-mail. Den aanbieding alleen inkeping den VS zijn vacant totdat ie einde van het schooljaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]