More

  TCL haalt Google TV-toestellen tijdelijk uit de verkoop wegens prestatieproblemen |

  TCL is tussentijds opgehouden omsingeld de verkoper van bedragen televisies inbegrepen Google TELEVISIETOESTEL wegens prestatie- en softwareproblemen. Ie existentie van grondplan doorheen de 5-colonne en 6-aaneenschakeling tv’s den komende weken achterspeler ter brengen akelig Best Buy, per 9to5 Google.

  Gebruikers bezitten geklaagd ge de sets bovenop Best Buy-productpagina’s plus elders, waarbij één opmerkte dat ie besturingssysteem “erg traag plus met mankementen” zijn. TCL zegt dat eigenaren den komende inweken “duidelijke verbeteringen” zal aanschouwen tijdens software-updates. Ene ondersteuningssite merkt doodmoe dat den tv’s moeiteloos moet word geüpdatet, ofschoon ie klanten richtlijnen leveren over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat zijkant den meest recente versie van den systeemsoftware bezitten.

  “Ie wroeging ons erop hoor dat sommigen inbegrepen uitdagingen geworden geconfronteerd ingesloten de stabiliteit van den gebruikersinterface doodmoe TCL-sets ingesloten Google TV”, luidt ene getuigenis leeg den ondersteuningssite van TCL. “Onze hoogwaardige tv’s kneden onafgebroken plus dankzij recente programmatuur-updates hebben wij aanzienlijke opmars kunnen opschrijven, doch we zal onze producten inbegrepen Google TELEVISIETOESTEL blijven veredelen.”

  TCL kondigde zijn eerste Google TELEVISIE-modellen nu aan leeg CES 2021. De ingevolge Android TELEVISIE aangedreven 3-Series en 4-Reeksen sets van het bedrijf bedragen nog steeds beschikbaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]