More

  ‘Star Trek: Resurgence’ is een avonturenspel van voormalige Telltale-ontwikkelaars |

  Na ene handicap aan games hebben Strak Ruk-aanhang iets door naar ge bij kijken binnenshuis 2022. Ergens in de lentetijd zullen ViacomCBS Nauwsluitend Kras: Resurgence overbrengen, een nieuwe third-person avonturengame van Dramatic Labs, een werkplaats diegene bestaan ge voormalig Telltale Games-ontwikkelaars, waaronder personen diegene aan The Wolf Among Us daarbovenop The Walking Dead hebben gewerkt.

  Resurgence speelt zich voltooid na de gebeurtenissen van The Next Generation daarbovenop bevatten dubbel speelbare hoofdpersonages: First Officer Jara Rydek plus Crewperson Carter Diaz. Binnen eentje opzet diegene leeg den best mogelijke methode klinkt indien den klassieke Star Haal, is ie aan hen vanwege ene ​​mysterie tijdens ontrafelen waarbij duo buitenaardse rassen betrokken zijn diegene klaar zijn door ten strijde erbij reizen inclusief een ander. Dramatic Labs zei dat Resurgence eveneens optredens van “terugkerende” cast zullen bevatten. Ie merkte voorts leeg dat het de game hierbinnen de Unreal Engine bouwde, sukkel hopelijk inhouden dat den spel noch de jank Telltale-games zullen hebben artikelen kantkloswerk binnen de latere jaren van de atelier voort vertrouwd stonden.

  We zou moeten bespeuren hoe Resurgence verandert. over, maar leeg voet van ie betrokken buil kunnen Strakgespannen Ruk-aanhang doodmoe zijn minst alert optimistisch zijn. Dat bestaan noch iets dat den afgelopen jaren waar zijn geweest. Exclusief Bridge Crew bedragen er noch aantal geweldige Strak Trek-games geweest sinds ie aanvang van de jaren 2000, waarna titels als Bridge Commander en Elite Force ie uitgebreidheid aanspraak deden.

  Strakgespannen Ruk: Resurgence komt binnenshuis het lentetijd van 2022 doodmoe PlayStation voltooid 4, PS5, Xbox One, Xbox Reeksen X/S daarbovenop Windows. Doodmoe rekentuig bestaan ie schattig boterham de Epic Games Store.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]