More

  ‘PUBG: Battlegrounds’ wordt gratis om te spelen, maar de gerangschikte modus kost je nog steeds |

  PUBG: Battlegrounds, dat ie aanvang goed van den battle royale-rage die de gamewereld de afgelopen jaren teisterde, worden kosteloos ter spelen (F2P), net mits aantal van zijn rivalen/copycats. De omschakeling vindt ruimte op 12 januari, haast vijf schooljaar geleden dat ie debuteerde indien PlayerUnknown’s Battlegrounds.

  Terwijl casual spelers kosteloos kipdiners kunnen verdienen, zal nieuwkomers nog steeds moeten ombrengen boterham den competitieve klassementmodus. Uitgeverij Krafton introduceert eentje optionele Battlegrounds Plus-upgrade. Snijwond een eenmalige betaling van $ 13 ontvang jij toegang tot klassements- plus aangepaste modi, eentje XP-boost, binnenshuis-game-items en andere voordelen. Degenen diegene ofschoon snijwondje den game hebben betaald, krijgen Battlegrounds Plus plus reserve goodies.

  “Omdat PUBG: Battlegrounds pionierde in het battle royale-genre plus is uitgegroeid tot ene universeel invloedrijke game-IP, is deze ie perfecte seconde doorheen uit erbij stappen akelig F2P en verwelkom nieuwe toneelspelers te ie game”, zei CH Horizon, CEO van Krafton. “Overstappen naar F2P bestaan de aankomende pas binnen onze trektocht voort den reikwijdte van PUBG IP be erbij breiden omsingeld kapitaal voorwerpen zowel nieuwe indien geoefend toneelspelers dol op zou geldsommen.”

  PUBG: Battlegrounds, waarvan Krafton zegt dat er meer dan 75 zijn verkocht miljoen exemplaren, zijn nog steeds gigantisch populair. Op elk willekeurig oogwenk hierbinnen den afgelopen maand speelden gemiddeld meer dan 146.000 mensen de spel louter bovenop Steam. Bovenop piekmomenten verdubbelde dat aantal vaak meer dan. Den free-to-play-switch zullen ie aantal spelers plausibel nog groter maken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]