More

  Podcast: de beste en slechtste in tech 2021 |

  Dit slapjes vatten Cherlynn daarbovenop Devindra den grootste winnaars en verliezers van het schooljaar bovenop ie streek van technologie bijeen. Van de verwachte bedrijven naar Apple, Facebook (sorry, Meta) daarbovenop Google, totdat degenen die we ingesloten tegenzin erkennen, zoals NFT’s daarbovenop den Metaverse, onze gastheren loeren achterspeler op den hoogtepunten van 2021. Wij willen graag bekende wat jouw verandering snijwondje den beste plus slechtste binnen tech dit jaar mede zou kunnen zijn, dus stuur kant gerust onze kant bovenop!

  Luister hieronder of abonneer jij doodmoe jij podcast-app van afwisseling. Als gij suggesties of onderdrukken hebt die gij ter de show aan den regel zullen moeten beweren, moeten je onzerzijds e-mailen of ene boodschap nalaten binnenshuis de comments! Plus bekijk zeker mede onze andere podcasts, den Morning After plus News!

  iDeze vermogen zijn noch beschikbaar ingevolge jij privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen gewichtigheid plus laad de pagina weer vanwege deze ter observeren. · Winnaars en verliezers hierbinnen tech 2021

  Abonneer u!

  iTunes

  Pocket Casts

  Stitcher

  Google Podcasts

  Onderdrukken

  Tech’s grootste winnaars van 2021 – 2:04

  Tech’s grootste verliezers van 2021 – 28:57

  Twitter’s privacywijzigingen geworden rechtstreeks bewapend – 50:28

  Bezig inclusief – 53:14

  Pop Culture Picks – 54:37

  Video livestream

  iThis content bestaan noch beschikbaar om uw privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen belang daarbovenop laad de bladzijde weer ingevolge deze via aanschouwen.

  Credits
  Hosts: Cherlynn Low en Devindra Hardawar
  Producer: Ben Ellman
  Livestream-producenten: Julio Barrientos, Owen Davidoff, Luke Brooks
  Grafische kunstenaars: Luke Brooks, Kyle Maack
  Muziek: Dale North daarbovenop Terrence O’Brien

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]